2018.08.19.@ 06.08

Ezt a színt soha nem hajlandó felvenni Katalin hercegné

Fogadjunk, hogy észre sem vetted, hogy Vilmos herceg felesége még soha nem viselt ilyen színű ruhát. Most kiderült, miért utálja ezt az árnyalatot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt a színt soha nem hajlandó felvenni Katalin hercegné

Nyilván te is tudod, hogy Katalin hercegné egy igazi divatdiktátor, azok a fazonok és színek, amiket ő hord, mindig felkerülnek a szezon legkedveltebbjei közé. 2011-es esküvője óta számtalan eseményen mutatta meg, nagyon tudja, mi áll jól neki. Oké, persze ez a stylistok érdeme is, akik a királyi családnak dolgoznak. Van azonban valami, amit tuti, nem vettél észre, de most majd kiszalad a szádon a felismerés: tényleg!

Katalin hercegné imádja a színeket, az egyiket viszont soha nem hajlandó felvenni. Ez pedig a narancssárga! Ugye, hogy a homlokodra csaptál? Fura, hogy miért van ez így, hiszen Katalin az erős árnyalatokat sem veti meg, simán bújt már vibráló lila és világító kék ruhába is. Akkor vajon a narancsot miért nem próbálta?

Egy brit lap felkért egy stílusszakértőt, Daisy Schubert, hogy elemezze ki Katalin hercegné öltözködését és fejtse meg, miért kerüli ennyire ezt a színt.

„Szerintem Katalin tél típus, az ehhez tartozó árnyalatok állnak jól neki. Ha igazam van, akkor a narancssárga konkrétan szörnyen nézne ki rajta, teljesen megölné a karakterét. Ha valakinek a hercegnéhez hasonlóan hűvösek, hidegek a rejtett árnyalatai, akkor a narancssárga nagyon rossz választás. Csak a ruhát látnád, őt nem!” – árulta el a lapnak Daisy, majd hozzátette, a tél típusú nők bátran válasszanak tengerészkék, pink, fekete, fehér és piros ruhákat, ezekben hatalmas sikerük lesz.

Címkék: divat Katalin hercegné királyi család narancssárga öltözködése tél típus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség