2018.08.20.@ 06.08

Durván megfenyegette a barátait Meghan és Harry

A hercegi pár annyira óvja a magánéletét, hogy egy kicsit talán már túlzásba is estek. Olvasd el, mire utasították a barátaikat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durván megfenyegette a barátait Meghan és Harry

Harry hercegnek és Meghan hercegnének már elege van abból a felhajtásból, amit a volt színésznő apjának, Thomas Markle-nek köszönhetnek. Az addig oké, hogy most mindenki nagyon kíváncsi rájuk, ők is tudják, hogy különleges a szerelmük története, de a sok rosszindulatú pletyka kikészíti a királyi párost.

Thomas pedig nem nyugszik, már egy csomó interjút adott, amiben gyakorlatilag mást sem csinált, csak a lányát és a vejét szidta. Egy alkalommal még Diana hercegnőt is a szájára vette! Mivel Harry a mai napig a médiát okolja anyukája tragédiájáért, nem hajlandó szóba állni a sajtó munkatársaival, ezt pedig Megnek sem engedi. Szóval inkább csöndben tűrik a sok megalázó megjegyzést.

Most pedig kiderült, ugyanezt várják el a barátaiktól is. Egy név nélkül nyilatkozó ismerős megsúgta egy brit lapnak, hogy Harryék nyíltan megfenyegették a hozzájuk közelállókat. Ha csak egyetlen mondatot mondanak róluk valahol, azonnal vége a barátságnak.

„Mindketten a totális csendet választották. Harryt korábban nem igazán izgatta, hogy miket írnak róla, de most Meghan miatt nagyon megváltozott, mindentől és mindenkitől meg akarja óvni. (…) Teljesen egyértelmű, hogy el akarnak bújni a világ elől. Nagyon sok időt töltenek vidéken is, a királynő egyik olyan rezidenciáján, ami gyakorlatilag egy erőd!” – mondta a lapnak az ismerős, aki most biztos abban reménykedik, hogy soha nem fog lebukni a hercegi pár előtt.

Címkék: barátai harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle thomas markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség