„Kipróbáltam Rihanna 10 perces sminkjét, ez lett belőle”

Neked feltűnt, hogy Riri mindig tökéletes sminkben lép ki az utcára? Elárulta a titkát, amit egy újságírólány azonnal ki is próbált. Csekkold!

„Kipróbáltam Rihanna 10 perces sminkjét, ez lett belőle”

Nemrég Kylie Jenner osztotta meg a sminkrutinját a rajongókkal, most pedig Rihannán volt a sor. Az énekesnő egy tőle megszokott ragyogó makeup-ot dobott fel magának, aminek a legütősebb részlete az erősfényű highlighter volt. Az amerikai Cosmo egyik újságírója, Emma ecsetet ragadott és Kylie sminkje után most leutánozta Ririét is.

Emmának Rihannával szemben nem volt elég 10 perc, 20 percen keresztül készítette a „mesterművet”. A legjobban a pirosítóval gyűlt meg a baja, hiszen a lány bevallottan elég ügyetlen sminkelésben, illetve saját magán nem szereti használni ezt a sminkcuccot.

„Kipróbáltam Rihanna 10 perces sminkjét, ez lett belőle. (…) Szeretem a piros pofik látványát másokon, mondjuk az énekesnőn, de magamon nagyon nem tetszik. Lehet, hogy azért, mert amúgy is könnyen kipirosodik a bőröm és a pirosító ezt juttatja eszembe. Azért valahogy megcsináltam… Ezután jöhetett a kötelező pink szájfény, illetve a body shimmer. Megmondom őszintén, nem annyira éreztem indokoltnak, hogy csillogóvá fessem az egész dekoltázsomat, de mindegy… Összességében nem volt olyan nehéz megcsinálni az útmutató alapján, de nekem 20 percig tartott. A színek amúgy mesések, de nekem nem állnak jól!” – foglalta össze a sminkes kihívás részleteit Emma.

Szóval inkább Riri step-by-step tanácsait kövesd, ha trükköket akarsz ellesni, de ha csak nevetnél egy nagyot, akkor Emma videója lesz a befutó.

Még több

Szépség