2018.09.04.@ 07.09

Ezzel a trükkel 2 perc alatt sikerül majd elaludnod este

Egy csomószor csak álmatlanul forgolódsz az ágyadban és nem érted, miért nem tudsz elaludni? Akkor vesd be ezt a tuti módszert!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezzel a trükkel 2 perc alatt sikerül majd elaludnod este

Az amerikai katonaságnál fejleszették ki az alábbi módszert, aminek 96 százalékos a hatásossága 6 hét gyakorlás után. Még a nyolcvanas években jelent meg egy könyv Relax and Win: Championship Performance címmel, ami a hatékony alvásról és pihenésről szól, ebben írták le először a trükköt.

Az egész módszert azért fejlesztették ki, mert rengeteg pilóta hibázott repülés közben a fáradtság miatt. Éppen ezért rádöbbentek, hogy minőségivé kell tenniük az alvással töltött idejüket. Az álomba ringató trükk pedig légzéstechnikából, izomlazításból és vizualizálásból áll.

Íme, a lépések:

  1. Lazítsd el az összes arcizmodat (beleértve a nyelvedet is)
  2. Majd engedd le a vállaidat, amennyire csak tudod és külön-külön lazítsd el az alkarjaidat
  3. Légzésnél pihentesd magadat tetőtől talpig, és kilélegzésnél érezd, ahogy megkönnyebbül a mellkasod
  4. Ha a tested lelazult, akkor az elmédet kell megtisztítanod
  5. Képzeld magadat egy tóhoz, ahol a kék ég alatt fekszel vagy egy függőágyba egy fekete szobában vagy pedig mondogathatod magadban, hogy „ne gondolkodj” egy fél percig

Nagyon fontos arra figyelned, hogy minimum 8 órát aludj, ugyanis ha kevesebbet pihensz, akkor könnyebben gyűlhet meg a bajod a szorongással vagy a depresszióval.

Címkék: álom alvás alvásproblémák éjszaka tanácsok tippek trükkök

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség