2018.09.06.@ 11.09

Selena Gomez gyakornok lett

Sikeres énekesnő, színésznő, producer, több milliós követőtáborral rendelkező influencer és gyakornok. Igen, ez mind Selena, az utóbbi munkájáról pedig most részletesebben is beszélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Selena Gomez gyakornok lett

A második körös Jelena szakítás óta Sel nem arra fordítja az idejét, hogy minél hamarabb bepasizzon, inkább kivárja a megfelelő személyt. Addig is igyekszik lefoglalni minden energiáját és belevetni magát a munkába. Sajnos legújabb filmje nem kerülhet mozikba a rendezőt körülvevő botrányok miatt. Bár annyira nem is bánja a sztárlány, ugyanis mostanában főként gyakornoki kötelezettségeinek tesz eleget.

Ez tényleg komoly, Sel ingyen gyakornokoskodik, de nem fénymásolással és kávékészítéssel tengeti a napjait, hanem az A21 nonprofit szervezetnek segít felszámolni a világ minden táján a rabszolgaságot. Miss Gomez már március óta együttműködik a szervezettel, de nem akarta nagy dobra verni, hogy ne terelődjön el miatta figyelem a vállalat fő célkitűzéséről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A21 (@a21) által megosztott bejegyzés,

„Az emberkereskedelem számomra egyszerűen megdöbbentő” – magyarázta Selena, hogy miért viseli ennyire a szívén ezt a témát. Éppen ezért – akárcsak a többiek – heti 5 napot dolgozik és ott segít, ahol tud. Fogadjunk, hogy most még jobban megszeretted az énekesnőt.

Címkék: emberkereskedelem gyakornok munka selena gomez szingli

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség