2018.09.06.@ 11.09

Weisz Fannnit megütötte a férje?

Nemrég Fanni egyik régi barátnője mesélte el, hogyan bántalmazta egyszer a szeme láttára a modellt a szerelme!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fannnit megütötte a férje?

Weisz Fanni egyre többször kerül botrányba az elmúlt időszakban. Először azzal, hogy nem hívta meg édesanyját az esküvőjére, hiszen Ágnes szerint lánya férje, Péter miatt romlott meg a kapcsolatuk, ugyanis folyamatosan befolyásolja a lányt. Majd a cége miatt bírálták többen, sőt valaki még feljelentést is tett ellenük, ugyanis állítólag nem kaptak számlát Fanniéktól. Legutóbb pedig az édesanyjával futott össze egy tv adás után, ahol – a szemtanúk állítása szerint – összevesztek egymással. És már is itt az újabb probléma!

Az egyik régi barátnője, Dia most kitálalt és elárulta, hogy Peti egyáltalán nem kedves Fannival. „Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót, úgyhogy felkerestem Ágit. Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt? – jelelte Petinek. Nagyon furcsa és felháborító volt ez a viselkedés” – mesélte Dia a Borsnak.

A barátnő állítólag próbált tanácsot adni Fanninak, aki látszólag ezt el is fogadta, de aztán eltávolodott a lánytól. „Régen egy bájos, barátságos lány volt, most mindenkivel ellenséges, ez nem az a Fanni, akit gyerekkorom óta ismertem. Miután kiderült, hogy a Csend hangja programot se folytatja, felajánlottam Áginak, hogy segítem a jó ügyet, járhatunk együtt az ország iskoláiba. Nem értem, Fanni miért lépett ki belőle, remélem meggondolja magát” – mondta a lány.

Címkék: botrány házasság megütötte weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség