2018.09.07.@ 12.09

Ez a legromantikusabb Tinder-sztori, amit hallottál

A lány „csak férjet keresett” a Tinderen, a srác halálosan komolyan vette. Szerinted hogy végződik a történet?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legromantikusabb Tinder-sztori, amit hallottál

 

Az Angliában élő Jessica May-Giles már egy hónapja húzta félre reménytelenül jobbra és balra a pasikat, amikor felbukkant egy Mitchell nevű srác és teljesen elkápráztatta a lányt. Jessica a profilján feltüntette, hogy komolyak a szándékai és férjet keres, ezért Mitchell megkérdezte, hogyan tudna jelentkezni a feladatra. A lány viccből azt mondta, hogy küldjön neki egy motivációs levelet, a lelkes jelentkező pedig komolyan vette és másnap egy 300 szavas levél landolt Jessica e-mail fiókjában. A srác olyan jellemzőit írta le, mint például, hogy szuperül tud teát főzni és top kategóriás az ölelésben. A feladónál az állt, hogy „A potenciális férjalapanyag Mitchell”, címként pedig szerelem utcát és szerelem várost jelölt meg. Miután a lány megadta a Tinder profilján, hogy szereti a nyuszikat és az édességet, Mitchell arra is utalt, hogy ezeket ő is, tehát nagyon is hasonlítanak egymásra.

„Imádtam, hogy minden részletre nagyon odafigyelt a levélben és pontosan tudta, mit kell írnia. A kedvenc részem az irányítószám volt, a HE4RT, ami a szív szó kódolt változata. Profi levelet hozott össze és teljesen oda voltam attól ahogy hivatalos szövegbe ágyazta az én elvárásaimat és az ő erősségeit!”

Jessica és a srác még nem találkoztak, de a lány szerint a jövőben ennek semmi akadálya. „Hamarosan elutazom, ezért sajnos egyelőre nem tudunk személyesen beszélni, de biztos, hogy ő egy nagyon jó fej pasi, szuper személyiséggel, ráadásul vicces is – tuti, hogy jól kijövünk majd szemtől szemben is, a többit pedig majd meglátjuk.”

Címkék: férj randi szerelem szingli társkereső tinder

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség