2018.09.07.@ 08.09

Hírességek, akik utálják Meghan hercegnét

Nehezen tudod elképzelni, hogy valaki nem csípi Meghan Markle-t? Pedig olyan nagy nevek sem kedvelik őt, mint a Harry Potter sztárja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hírességek, akik utálják Meghan hercegnét

Daniel Radcliffe

A Harry Potter színésze nem csak Meghan hercegnét, de az egész brit királyi családot utálja. Pontosabban nem érti, hogy országának miért van szüksége a családra, és miért imádja őket mindenki. „Nem igazán látom, mi haszna van az egésznek, annak ellenére, hogy egyébként nagyon hazaszerető vagyok. Büszke vagyok arra, hogy angolnak születtem, de szerintem a királyi család nagyon sok olyan dolgot szimbolizál, ami rossz ebben az országban” – mondta a színész a Daily Beastnek.

Wendy Williams

A talk show-műsorvezető látványosan utálja Meghan Markle-t. Annyira, hogy műsoraiban többször is kritizálta már őt, egyik ilyen alkalommal pedig csak egy random hercegnőnek nevezte Meghant, méghozzá nem sokkal az esküvő előtt. Sőt már akkor beszólt neki, amikor 2016-ban kiderült, hogy Harry herceggel jár – pontosabban megjósolta, hogy problémák lesznek vele a családja miatt. Ebben mondjuk tényleg igaza lett…

Trevor Engelson

Mivel Trevor Meghan Markle exférje, sajna semmi meglepő nincs abban, hogy nem bírja őt. A hercegné állítólag borzalmasan viselkedett vele, pláne akkor, amikor két évnyi házasság után csak úgy visszaadta neki a gyűrűt, anélkül, hogy bármivel megindokolta volna a döntését.

Eugénia yorki hercegnő

A pletykák szerint többen nem kedvelik családon belül a hercegnét. Ott van például Eugénia, András herceg lánya, aki úgy tervezte, hogy pasijával, akivel már több mint hét éve van együtt, 2018 szeptemberében összeházasodnak. Csakhogy esküvőjüket el kellett halasztani októberre Meghan és Harry miatt, akik szeptemberben turnéra indulnak, így nem tudnának részt venni az esküvőn.

András herceg

Eugénia apja, András herceg sem szívleli az egykori színésznőt. Legalábbis azt suttogták egy időben a palotabennfentesek, hogy az eljegyzés után mindenki örömmel fogadta az akkor még csak leendő hercegnét, kivéve András herceget, Harry nagybátyját. Az viszont nem derült ki, hogy a hercegnek miért nem szimpatikus  Meghan.

Címkék: angol királyi család meghan hercegné meghan markle nem szeret utál

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség