2018.09.07.@ 00.09

Regenerálódás a városi lányoknak (X)

Természetesen szó nincs arról, hogy csak nekik, de ők feltétlenül értékelni fogják a Gliss Kur legújabb termékcsaládját, amely a levegőben előforduló szennyeződés hatásait regeneráló készítményekből áll.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Regenerálódás a városi lányoknak (X)

Be kell vallanom, hogy elég sok sampont teszteltem már az életem folyamán. Először is, mert kislánykorom óta derékig ér a hajam, másodszor pedig azért, mert ez is hozzátartozik a munkámhoz. Szeretem az újdonságokat, és tesztelgetni is szeretek, de most elég rövid volt az idő, így elég nyögvenyelősen vittem haza a termékeket.

Egy hajmosás után, hogyan állapíthatod meg, hogy tényleg jó-e? Ez volt a legnagyobb dilemmám.

Aztán elővettem a 3 db terméket. Sampon, Hajbalzsam, Hajvédő Spray. Ez a hajvédő spray izgalmasnak tűnt. Eredetileg azt hittem a csomagolása alapján, hogy ez is egy újabb hajvégápoló olaj, de tévedtem, és ezt most felvillanyozott.

A termékcsalád formája hozza a Gliss Kurtól megszokott kényelmes, és kézbe illő kiszerelést. Színvilága letisztult, tisztaságot ígér.

VÉD A VÁROSI SZENNYEZŐDÉSTŐL ÉS PORTÓL A GLISS KUR ELSŐ SZENNYEZŐDÉS ELLENI TERMÉKCSALÁDJA 0%  SZILIKONNAL  ÉS 0% MESTERSÉGES SZÍNEZÉKKEL.

A sampon víztiszta. Valahogy egyből a tisztaságot juttatja az eszembe. Amikor a hajamhoz ér, akkor is ez az érzésem, könnyű és tiszta. Kicsit féltem, hogy annyira tiszta, hogy talán nem is habzik, de újra tévedtem. Lágy habja gyorsan képződik, és furcsa, de valahogy rögtön olyan feelingem volt, hogy megszabadultam a város porától, vagy legalábbis a hajam. Igazán jó érzés.

A balzsam sem a teljesen megszokott, nem az a túl krémes állagú. Inkább úgy jellemezném valóban könnyed, és a hajam is pillanatok alatt ilyenné vált. Mint egy tavaszi fuvallat. Talán még az illata is ezt sugallja.

A leírás szerint Moringa mag kivonatot tartalmaz az egész termékcsalád. A levegő szennyeződései és a szabadgyökök sérülést okoznak a hajnak és fakóvá, szárazzá teszik, a Purify & Protect termékcsalád pedig regenerálja ezeket a sérüléseket, és mélyrehatóan regenerálja a hajunkat.

Ezt nem tudom bizonyítani, hiszen csak egy alkalommal próbáltam ki, de az biztos, hogy úgy éreztem, lágy, selymes, extrémen könnyű és tiszta lett a hajam. Talán ennyi elsőre elég is. Így is sokkal többet kaptam, mint amire vártam. Nem nehezült el a hajkoronám még három nap múlva sem, és könnyen kezelhető vált, ami egy ilyen hosszú hajnál bizony nem könnyű feladat.

Ja, igen. A Hajvédő Sprayről még nem is írtam. Pedig imádtam. Csodás az illata, olyan érzésem volt, mint a legfinomabb testpermet használatánál. Nem tapadt össze a hajam, nem lett súlyosabb, inkább újra tavasztündérként éreztem magam. A hatását azonban később fejti ki, hiszen védőhálót képez a hajszálakon, így taszítva a szennyezett levegőben található port.

Azóta minden nap használom, néha többször is. Nem tudom taszítja-e a port, de valahogy felfrissül tőle a hajam. Szeretem ezt az érzést.

Nálam 5 pontból 5 pontot kap az új Gliss Kur Purify & Protect termékcsalád.

Próbáld ki te is!

Címkék: hajápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség