2018.09.08.@ 16.09

5 film szombat estére

Ez a hét keményebb volt, mint gondoltad? Csináljatok a lányokkal egy tál popcornt meg egy-egy Cosmo koktélt és nézzetek meg egy jó filmet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film szombat estére

Másnaposok 2, (RTL Klub 21:05)

A srácok Phil figyelmeztetése ellenére megint elkövetik azt a hibát, hogy elhívják Alant egy legénybúcsúra. Természetesen hatalmas káosz alakul ki a buli másnapjára, és megint eltűnik egy tag a bandából. Ezúttal viszont hátrahagy valamit, egészen pontosan a levágott ujját! A kihívás megint csak adott, a fiú nélkül nem mehetnek haza, kérdés, hogy sikerül-e megtalálniuk…

Alkonyat, (Szuper TV2 , 19:25)

Biztos már kívülről fújod a sztorit, de ha esetleg meghalványult volna egy kicsit felelevenítjük neked: Bella édesapjához költözik Forksba, egy eldugott kisvárosba, mikor édesanyja újraházasodik. Először furcsának és unalmasnak tartja a helyet, majd megismerkedik pár emberrel az új sulijában, közöttük a különös Edwarddal. Kiderül, hogy a srác valójában vámpír, így egy igen bonyolult kapcsolat veszi kezdetét kettejük között.

Négyen egy gatyában 2, (Cool, 18:40)

A film első részében megismerkedhettünk már a négy barátnővel, akiket barátságukon kívül egy varázslatos farmernadrág is összeköt. Mindannyian úgy érzik, szerencsét hoz nekik ez a gatyó, ezért cserélgetik egymást közt. Ezúttal az élet messzire sodorja őket egymástól, hiszen vége a giminek, és különböző egyetemekre veszik fel őket. Azonban egy dolog marad, most is elküldik a csoda nacit egymásnak, és szuper élményeket élnek át benne! Te is kíváncsi vagy rá, miket?

Óz, a hatalmas, (HBO, 20:00)

Ha egy izgi fantasy filmre vágysz, amiben ráadásul kedvenc színészeid szerepelnek, akkor az Óz igazán neked való! A főszereplőt a szexi James Franco alakítja, aki Kansasből lelépve Óz birodalmában reméli a szebb jövőt. Úgy tűnik össze is jön neki minden, egészen addig míg egy kisebb akadályba nem ütközik, egészen pontosan három boszorkányba, akiknek nem tetszik a jelenléte.

Förtelmes főnökök 2, (Cool, 21:00)

A három jóbarát továbbra is azon ügyködik, hogy megszabaduljanak főnökeiktől, így saját vállalkozásba kezdenek. Sajnos azonban megint nem jönnek össze számításaik, egy ügyfél csúnyán átveri őket, így a csőd szélére kerülnek.

Címkék: film mozi programajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség