2018.09.09.@ 06.09

5 napig bringás nadrágban járt, ez történt

El sem hinnéd, hogy egy sima fekete vagy szürke, combközépig érő szűk naciból mennyi mindent ki lehet hozni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 napig bringás nadrágban járt, ez történt

Valld be, nem nagyon jutna eszedbe az edzésen kívül bárhol máshol szűk biciklis nadrágban megjelenni. Elég furának tűnhet így elsőre az ötlet, de ha egyszer Kim és Khloé Kardashiannak annyira bejött ez a ruhadarab, hogy egyre többször jelenik meg formás popsiját kiemelő latexben. Sőt az Insta is tele van különböző szettekkel, amiknek fontos része a biciklis naci, miért is ne lehetne becsempészni a mindennapos viseletbe?

Ez a gondolat futott végig az amerikai Cosmo oldal szerkesztőjének fejében, aki ezután elhatározta, hogy a munkanapokon bicós alsóra cseréli kedvenc szoknyáit, farmerét, és megnézi, mit lehet kihozni ebből a fekete, testre simuló darabból.

Íme az eredmény:

HÉTFŐ

Irány a meló! Az első napra a fekete nacihoz egy sima, nagyon puha fehér pólót és vakító fehér tornacipőt választottam. Ahogy kiléptem az utcára és elindultam a metró felé, nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Ráadásul úgy éreztem, hogy a farmeromnál sokkal jobban formálja a popsim a nadrág. Egész nap úgy ültem az irodában, hogy közben az járt a fejemben, milyen jó lenne munka helyett az edzőteremben mozogni.

KEDD

Amikor elhatároztam, hogy belefogok a bringás naci kihívásnak, az volt a tervem, hogy minden napra más-más stílusó szettet válogatok össze. Így a második napon a sportos hatást virágos felsővel, nyárias kiegészítőkkel és egy barna bőrcipővel dobtam fel. Sokkal elegánsabb lett az összhatás! Az irodában persze többen is megkérdezték, hogy kerékpáros nadrág van-e rajtam, de ennek ellenére sokan mondták, milyen jól nézek ki!

SZERDA

Eljött a harmadik nap, amikor is teljes erőmből próbáltam már sokkal irodába illőre alakítani a sportos nadrágot. Eszembe jutott Kim Kardashian, aki bátran felvesz egy ilyen nadrágot egy bélzerrel, ami alól csak egy melltartó figyel, de mivel nem akartam összetűzésbe kerülni a HR-osztállyal, ezt az ötletet hamar elengedtem. Maradt tehát egy egyszerű szabású, csíkos ing, fekete hegyes orrú cipővel. Hát, őszintén szólva ebben sem éreztem magam túl nőiesnek. Az is zavart, hogy az ing nem volt elég hosszú, így a fenekem folyamatosan látszódott a feszülő alsóban.

CSÜTÖRTÖK

Hogy ne kövessek el még egy bakit, elhatároztam, hogy kicsit lazábban állok a kihívásomhoz. A negyedik napra így egy rövidre vágott, keresztben csíkos topot választottam. Ebben egész nap nagyon jól éreztem magam, hisz ez a szett állt legközelebb ahhoz a stílushoz, ahogy öltözködöm. Önbizalommal telve sétáltam haza.

PÉNTEK

Az utolsó napon a fekete nadrágot sötétkékre cseréltem, és egy narancssárga virágmintás inget választottam mellé, amit a derekamon megkötöttem, platform cipőt húztam a lábamra. Őszintén szólva, ez lett a kedvenc szettem, és már azon agyaltam, vajon hogyan lehetne a következő napokon kicsit variálni. Ekkor rájöttem, hogy ez már a kihívásom utolsó napja…

Az ötnapos kihívás után arra jutottam, hogy a bringás gatya egy kis fantáziával néha simán beépíthető a hétköznapi viseletbe, de azt nem mondanám, hogy nem esett jól a hatodik napon végre nem latexben elindulni otthonról.

Címkék: bringa divat nadrág

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség