2018.09.09.@ 08.09

„Teljesen megváltozott a testem, mikor elkezdtem balettozni!”

Egyből egy rózsaszín tütüszoknya és egy pár spicc-cipő ugrik be a balettről? Ha már a balerina kontyot egyébként is imádod, nevezz be egy órára is. Ennek a lánynak nagyon bejött.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Teljesen megváltozott a testem, mikor elkezdtem balettozni!”

 

Hilary White sokáig azt hitte, hogy csak annak érdemes felnőttként belevágni a balettozásba, aki gyerekkorában már legalább néhány órára becsekkolt. Azonban az első dolog, amire rájött, miután ellátogatott egy ilyen alkalomra, hogy ez mennyire nem így van: „A legtöbben még nem is láttak élőben spicc-cipőt, szóval abszolút nem volt akadály, ha teljesen kezdőként érkeztél.”

Még Hilary-t is meglepte, hogy mennyire élvezte a szigorú mozdulatsorokat ismételtető táncórát és még az sem okozott neki csalódást, hogy közölték vele, nem ettől fog lefogyni. „Tényleg nem arra van a balett, hogy kevesebbet mutasson alattad a mérleg, viszont minden más megváltozik rajtad. Az összes apró izmod megerősödik, gondolj csak a balerinák gyönyörű hátára!” Az első óra óta pedig már eltelt 2 év és Hilary imádja az új alakját, ráadásul a tartása is sokkal egyenesebb lett, a mozdulatai pedig finomabbak és kecsesebbek. Elég jól hangzik, igaz?

Címkék: balett edzés életmód sport

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség