2018.09.10.@ 15.09

3 héttel a szülés előtt tudta meg, hogy terhes

A 25 éves Laura azért ment el a dokihoz, mert gyengének érezte magát. Sokkolta a hír, hogy hamarosan kisbabának ad életet, hiszen előtte két bébiteszt is negatív eredményt mutatott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 héttel a szülés előtt tudta meg, hogy terhes

 

Laura Molloy egyetemre járt még, amikor nem sokkal a karácsonyi szünet előtt elkezdte nagyon furán érezni magát. Gyengeséget, fáradtságot tapasztalt, és legszívesebben egész nap csak feküdt volna. Mindenre gondolt, csak arra nem, hogy terhes, hiszen nem voltak reggeli rosszullétei, nem volt nagy a pocija, és rendben zajlott a menstruációja is. Gyorsan rákeresett a neten a tünetekre, és mindjárt a legrosszabbra gondolt: azt hitte, daganata van.

Barátja, Luke látta rajta, hogy a szokásosnál kicsit teltebb lett, de ő sem sejtette, hogy a terhesség miatt van. Így telt el a tél, és amikor kitavaszodott, Laura már totálisan azt érezte, hogy kisbabát vár. Azonban amikor elment a dokihoz, és elvégezték az ultrahang vizsgálatot, a lányt sokkolta a hír: a magzat méretei alapján kiderült, hogy 37 hetes terhes! „Totál összezavarodtam, és nem tudtam elhinni, hogy ez az egész velünk történik. Még a doki szeme láttára is csináltam egy tesztet, de az is negatív volt. Felfoghatatlan az egész” – mesélte a lány a szitut.

Az apuka, Luke sem tudott hirtelen mit kezdeni a hírrel: „Egy világ omlott össze bennem elsőre. Úgy éreztem, elájulok, és arra gondoltam, hogy vajon mennyi időnk van még a kisbaba születéséig… „ – mondta Luke.

„Aztán a doki felvilágosított minket, hogy a baba a méh belső falán növekedett, ezért nem látszódott Laura hasán a terhesség, és a tesztet is akkor csináltuk, amikor már nem tudta kimutatni a várandósságot jelző hormonokat.” – magyarázta Laura.

A fiatal pár élete fenekestül felfordult. Nemrég még a közös szünidőt tervezték, innentől viszont már csak a kisbabájuk járt a fejükben. Végül pár héttel később Laura egy egészséges kisfiúnak adott életet. A kis Finn már 3 éves, Laura pedig azt tervezi, hogy visszamegy az egyetemre. „Pár évvel ezelőtt el sem tudtam képzelni, hogy kisbabánk születik, most viszont el sem tudom képzelni az életünket enélkül a kis csoda nélkül.”

Címkék: kisbaba szülők terhesség váratlan terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség