2018.09.10.@ 11.09

Charlotte hercegnő fenyegetést jelent György hercegre?

Imádod a királyi családot? Akkor most tuti meglepődtél, hiszen ki gondolná, hogy Vilmosék édes kislánya bárki számára veszélyt jelente? Pedig mégis…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Charlotte hercegnő fenyegetést jelent György hercegre?

Vilmos herceg volt az első a royal családban, aki simán házasodhatott szerelemből, ráadásul a választottja, Katalin hercegné nem volt nemesi származású. Házasságukból eddig három gyerek született, az 5 éves György herceg, vagyis a leendő király, valamint a 3 éves Charlotte hercegnő és a legkisebb, a néhány hónapos Lajos herceg.

Ma már biztos szerinted is elképzelhetetlen, hogy az örökös testvérek egymásnak essenek a trónért, ennek ellenére még mindig érvényben van erre egy szabály. Ez alapján György herceg érdekében a húga (és az öccse) nem részesülhet olyan magas szintű oktatásban, mint a nagytesó. Hogy hogy derült ez most ki?

Megszokott dolog, hogy a brit királyi családról dokumentumfilmek készülnek, így történt ez idén is. A legújabb film, a Margit hercegnő: a királyi lázadó II. Erzsébet királynő húgáról készült, aki mindig szerette feszegetni a határokat. Múlt idő, mert szegény már jó pár évvel ezelőtt elhunyt.

A lényeg, ebben a néhai hercegnő egy közeli barátja azt nyilatkozta, Margit gyakran mondogatta, fájt neki, hogy nem járhatott rendes iskolába a nővére miatt.

„Soha nem oktattak olyan magas szinten, mint a nővéremet, annak érdekében, hogy ne jelentsek veszélyt rá” – idézte az asszony régi barátnőjét. Ez a szabály a mai napig él, de egyelőre nem tudni, Charlotte hercegnőre érvényes lesz-e. A kislány ugyanis csak jövőre lesz iskolás. Te mit gondolsz?

Címkék: charlotte hercegnő dokumentumfilm érdekesség györgy herceg királyi család királynő margit hercegnő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség