2018.09.10.@ 12.09

Ez történik, ha minden reggel szexelsz

Ez az újságíró tesztelte, hogy milyen hatással van rá a reggeli szex. A kísérlet egy hétig tartott, és most elmeséli, mit tapasztalat ezalatt az idő alatt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez történik, ha minden reggel szexelsz

Amanda McCoy és pasija már hat éve randizgatnak egymással. A kapcsolat elején persze nagy hangsúlyt kapott egymás kényeztetése, de az összeköltözés után a reggeli összebújás kezdett elmaradni. „A karrierünk és a kötelességeink miatt néha túl fáradtak vagyunk. Ez nem jelenti azt, hogy már nem kívánjuk egymást, ellenkezőleg, ahogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, egyre jobban vonzódom hozzá.” – mondta Amanda.

Kávé helyett szex!

Nem a kapcsolatukkal volt a baj, ezért is találta ki a kísérletet, hogy egy hétig minden reggel visszacsempészik az életükbe a szexet. Amanda azt tapasztalta, hogy a reggeli menet rettentő energizáló. A kis napindító összebújásuknak köszönhetően persze sokkal könnyebb volt kikelni az ágyból, és a kávét is kihagyták ezen a héten.

Hangulatfokozó

Az újságíró észrevette, hogy mindkettőjük kedve jobb lett, és még a viccelődés is része lett a reggelieknek. Nem meglepő, hiszen a szex miatt felszabadult oxytocin nevű hormon vidámságot okoz. „Mindketten elismertük, hogy a kora reggeli intimitás miatt egész nap sokkal erősebb kötődést éreztünk egymás iránt.” – állította Amanda. Bár beismerte, hogy nem minden reggel volt kedve a hancúrhoz, de rájött, hogy mégis mennyivel jobb, mint aludni.

Címkék: kísérlet szerelem szex teszt tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség