2018.09.10.@ 12.09

Weisz Fanni bepereli a barátnőjét?

A modell nagyon mérges lett egyik barátnőjére, aki azt állította egy interjúban, hogy látta, amint Péter megüti Fannit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni bepereli a barátnőjét?

Nemérég mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Weisz Fanni férje pár évvel ezelőtt megütötte őt, az egyik barátnője szeme láttára.Nagyon sokat beszélgettünk, és nagyon jóban lettünk az évek során, de két hónapja az én üzeneteimre se válaszol. Engem is meg akart hívni az esküvőjére, de végül nem kaptam meghívót, úgyhogy felkerestem Ágit. Utoljára Szegeden találkoztunk Fannival tavaly októberben, akkor öt napot volt nálunk Petivel. Az egyik este azonban sokkoló eset történt: amikor Fanni evett, és mi jeleltünk, Peti hátulról, minden ok nélkül hátba ütötte. Normális vagy!? Mit ütöd a hátam Dia előtt?” – mesélte a Bosrnak a barátnő, ami miatt Fanni most feljelentést készül tenni.

A modell szerint ugyanis, egyáltalán nem történt soha ilyen. „A Sz. Diána által terjesztett rágalmazásról egyeztetünk az ügyvédünkkel, és nem zárjuk ki a peres eljárás lehetőségét” – írta Fanni a Blikknek.

Egyébként Fanni és Peti válaszoltak is a pletykákra egy Insta videóval, amin férje éppen megpaskolja a fenekét, majd utána csókot adnak egymásnak. „Holnapi címlapok az újságban! Weisz Fanni Férje már az Instagramon is veri a feleséget” – írta a kép alá.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni) on

Címkék: sz diána weisz fanni weisz fanni férje

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség