2018.09.11.@ 16.09

Hailey Baldwin feladja a modellkedést Justin Bieberért?

A modell azon gondolkozik, feladja karrierjét, míg popsztár vőlegénye a turnéja megrövidítésén ügyködik. Vajon mire készülnek?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hailey Baldwin feladja a modellkedést Justin Bieberért?

Justin Bieber júliusban kérte meg barátnője kezét, a gyűrűről nem rég csodás fotókat láthattunk. Nem sokkal később pedig már közös házukat is megvette a popsztár, szülőhazájában, Kanadában. A ház egy tó mellett fekszik, hatalmas területen, ahol ideális lenne a családalapítás. Talán a szerelmesek pont erre készülnek már, hiszen mindketten azon gondolkoznak, hogyan töltsenek több időt együtt.

Kevesebb karrier, több család

A New York Fashion Weeken Hailey már jóval kevesebbet szerepelt, mint eddig, erről pedig nyilatkozott is az egyik divatbemutató után: “A család a legfontosabb, mindig a munka előtt szerepel a prioritások között. Igyekeztem úgy beosztani a szerepléseimet a Divathéten, hogy több időt tudjak a családommal és a vőlegényemmel lenni és erre a jövőben is szeretnék odafigyelni.” Így már tényleg minden jel arra mutat, nagyon komolyan veszik a közös jövő tervezését.

Teljes egyetértés

Hailey nagybátyja, a színész Alec Baldwin is nyilatkozott a jegyesekről. Azt mondta, nagyon örül annak, hogy annyi időt töltenek együtt, amennyit csak lehetséges, és teljes mértékben egyetért azzal, hogy Hailey a munkájában visszavonulót fúj. Úgy tűnik hatalmas a harmónia a rokonok között, mindenki egyet ért a jegyesekkel. Ők pedig már korábban is hangsúlyozták, hogy mindkettőjük életében az a legfontosabb, hogy egymással és természetesen a közelgő esküvőjük szervezésével tudjanak foglalkozni. Ezért azonban valószínűleg kevesebbet láthatod majd őket a reflektorfényben. Viszont a jövőbeli esküvői fotóikat már te is nagyon várod, igaz?

Címkék: család hailey baldwin jegyesek Justin Bieber

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség