2018.09.11.@ 11.09

Kulcsár Edina gyászol

A sztár az Instagram oldalára töltött fel egy fotót, ezzel búcsúzik az elhunyttól. A fanok szintén részvétet nyilvánítottak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kulcsár Edina gyászol

Kulcsár Edina jelenleg első babáját várja, nemrég pedig hozzáment szerelméhez, Csutihoz, így alapvetően élete egyik legboldogabb időszakát éli. A napokban azonban szomorú dolog történt, ami megrázta a szépségipart világszerte, így a kismamát is. Elhunyt ugyanis Chelsi Smith, az első afro-amerikai nő, aki Texas szépe lehetett.

A lesújtó hír megérintette Edinát, volt szépségkirálynőként úgy érezte, méltóképpen meg kell emlékeznie a fiatalon, mindössze 45 évesen eltávozott Chelsiről. Ezért megosztott az Instagramján egy csodaszép képet róla, ami mellé angolul odaírta: nyugodjon békében.

Chelsi Smith még 1995-ben lett a már említett texasi szépségverseny győztese, majd megnyerte a Miss USA és a Miss Univerese megmérettetéseket is.

Egyik legjobb barátnője, a 1995-ös Miss New York, azaz Shanna Moakler az amerikai lapoknak elárulta, a nő rákos beteg volt, már nagyon régóta küzdött a kórral. Más forrásokból úgy tudni, egészen pontosan májrákban szenvedett.

A szépségversenyzés után egyébként modellként, színésznőként, sőt énekesnőként is kipróbálta magát, de nem sikerült igazán befutnia. Ennek ellenére soha nem felejtették el a nevét, rengetegen gyászolják.

Címkék: chelsi smith kulcsár edina külföldi sztárok magyar sztárok meghalt szépségkirálynő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség