2018.09.11.@ 14.09

Lady Gaga felismerhetetlen ezen a címlapfotón

Az énekesnő annyira natúr a híres magazin címlapján, ahogyan még sosem láttad. Nézd meg, hogy áll neki az új stílus!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lady Gaga felismerhetetlen ezen a címlapfotón

Az elmúlt hetek és hónapok hatalmas változást hoztak az énekesnő életében, ugyanis főszerepet kapott a Star Is Born című filmben Bradley Cooper mellett, alakítása miatt pedig állva tapsolták meg a Torontói filmfesztiválon. Lehetséges, hogy a film hatására váltott új stílusra?

A szeptemberi Vogue-címlap is nagyon izgalmas volt, de az októberi még nagyobb meglepetést tartogat, egy Lady Gaga-fotót, ami kicsit szokatlan az énekesnőről. Gaga ugyanis teljesen hétköznapi rajta, semmi sminkben állt a kamerák elé. Egy minden szempontból egyszerű fekete ruhát vett fel,  ami nagyon váratlan azután, amibe a Velencei filmfesztiválon bújt. Ott ugyanis egy ennél sokkal extrémebb szettet viselt. Az énekesnő talán még egy kicsit sápadtnak is néz ki a fotón, de ez valószínűleg csak azért lehet, mert eléggé lehúzták a színeket a képen.

Azért izgalmas ez a fotó, mert ezzel úgy tűnik, Gaga egy új korszakot kezd életében, egy minden eddiginél klasszikusabb stílust vesz fel. Bár eddig is szeretett olyan ruhákat felvenni, mint, amit a nagy színésznők hordtak Hollywood aranykorában, de mintha most ezt az egészet az egyszerű, de annál látványosabb, smink nélküli külsejével akarná fokozni. Oké, Lady Gagától nem ezt a stílust szoktuk meg, de nagyon jól áll neki. Szerinted is?

Címkék: címlapfotó lady gaga natúr smink új stílus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség