2018.09.12.@ 12.09

6 nő elárulta, hogyan becézi a vagináját

Az nem titok, hogy a srácok szeretik mindenféle nevekkel illetni a legférfiasabb testrészüket. De képzeld, vannak csajszik is, akik becézgetik magukat odalent.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 nő elárulta, hogyan becézi a vagináját

Egy közösségi oldalon indult kommentáradatból kiderül, hogy ki, milyen néven szólítja legféltettebb testrészét! Csekkold a legviccesebb becézéseket!

Drágaság

A gyűrűk ura trilógiából népszerűvé vált elnevezés egyértelműen arra utal, hogy valakinek mennyire értékes és pótolhatatlan ez a testrész. Az egyik kommentelő elárulta, hogy még azelőtt így nevezte el a vagináját, hogy látta volna a filmet.

Süti

Egy csajszi bevallotta, hogy számára ez a terület többszörösen felér egy hatalmas szelet tortával, és egy kis kényeztetést bármikor bevállalna, még akkor is, ha ehhez több hetes édességmegvonásra kényszerülne. A vaginájának ezért a süti nevet adta, és ezzel a becenévvel a pasija is tökéletesen egyetértett.

A Középpont

Nos, ez az elnevezés azt mutatja, hogy a gazdája igen spirituális beállítottságú. Azonnal kiderül, hogy számára minden ebből a mágikus pontból indul, ez mindennek a kezdete és vége.

Bermuda

Aki ezt a becenevet adta a vaginájának, nem a klasszikus férfi rövidnadrágra, hanem a hírhedt Bermuda-háromszögre utalt, amit szoktak Ördög-háromszögének is nevezni. Tudod, ez az a legendás hely az Atlanti-óceánon, ahol állítólag rendszeresen tűntek el hajók és repülőgépek.

Kígyóbűvölő

Nos, ezt talán nem is kell kommentálni. Találó név, ugye?

Bajnokok reggelije

Fogadni mernénk, hogy ezt a becenevet eredetileg egy srác találta ki, aki túl sokat időzött a lány lábai között.

Címkék: szex test vagina név

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség