Ez a lány abbahagyta a szőrtelenítést, meglepő, mi történt

Biztosan hallottál már olyan nőkről, akik valamiért úgy döntöttek, hogy leteszik a borotvát. Ez a lány elmeséli, milyen az élet, ha kihagyja a beautyrutinjából a szőrtelenítést.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a lány abbahagyta a szőrtelenítést, meglepő, mi történt

Dana Suchow is azért kezdett epilátort használni, mert az anyukájától ezt látta. Nem is volt kérdés számára, hogy tizenévesen már megpróbálja eltüntetni a szőrszálakat. Valld be, te sem szoktál azon gondolkodni, hogy miért szőrtelenítesz, hiszen természetesnek veszed. Ez a lány viszont bevállalta, hogy megváljon ettől a szépségrutinjától. 2012-ben indított el egy divatblogot, amit gyorsan átváltoztatott egy olyan oldalra, ahol a testkép a fő téma. Nem sokkal később már workshopokat és feminista eseményeket kezdett el szervezni. Dana egyébként tavaly döntött úgy, hogy megválik a szőrtelenítéstől.

Véletlen kezdet

„Szingli voltam. Tél volt. Nem volt okom arra, hogy minden péntek este a borotvához nyúljak, mint ahogy évekig is tettem. Senki nem látott ruha nélkül akkoriban, így nem volt értelme” – mesélte a lány a Bustle újságírójának. Érdekes, hogy nem is tudatos volt számára ez az egész, csupán túlságosan el volt foglalva a munkájával. Ahogy megnőtt a szőr a lábán, egyszerűen szupernek tartotta, hogy a testét eredeti állapotában láthatta.

Ilyen a randizás

„Nagyon érdekes, hogy félek megmutatni magam egy férfinak, de azzal nincs gondom, hogy az Instagramon ezreknek mutassam meg a valóságot” – vallotta be Dana. Szerinte sokkal könnyebb a rengeteg kommentet és reakciót olvasni, mint a hálószobában szembesíteni ezzel egy pasit. Ezek szerint a randizás nem megy olyan könnyen a lánynak. Ez érthető, hiszen melyik srác számít arra, hogy egy csaj szőrös lábakkal rohangál. Bár Dana úgy gondolja, hogy a szőr nem csak férfias, hanem nőies is lehet, mégsem olyan könnyű ebben a kérdésben magabiztosnak lenni.

Nem olyan egyszerű

„Néha a lábaimra nézek és úgy érzem, hogy nem vagyok vonzó. De ilyenkor sem szaladok a borotváért, hanem megpróbálom megemészteni ezeket az érzéseket” – mondja. Dana rengeteg levelet kap nőktől, akik meg akarnak válni a borotvától, de nem mernek. Őket is próbálja motiválni. Ha viszont egyszer megint nekiáll szőrteleníteni, azt biztos nem a külső elvárások miatt teszi majd, hanem saját elhatározásból.

Címkék: borotva szőr szőrtelenítés természetes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?