Ez a legújabb sminkes kihívás az Instán

Ezt az új trendet maximum egy halloweeni partira lehet csak elkészíteni, mert az utcára aligha merné valaki kipróbálni.

Ez a legújabb sminkes kihívás az Instán

Biztosan belefutottál már olyan kihívásba az Instán, amire felkaptad a fejed. Tavaly például a lányok olyan fotókat töltöttek fel, amin csak a fél arcuk volt kisminkelve, míg a másik fele a természetes valóságot mutatta. De volt olyan is, hogy direkt csúfították el magukat, a végén pedig már azon versenyeztek, hogy ki tud rondább lenni sminkkel. Bár lehet, hogy nem érted, miért van ilyenekre szükség, úgy látszik, ha valami megteszik az instázóknak, abból hamarosan trendi kihívás lesz.

Most egy 22 éves sminkmester srác, Jack Emory osztott meg egy olyan képet, amitől felrobbant a fotómegosztó oldal. A kihívás lényege, hogy az arcát úgy kezeli, mintha egy vászon lenne. Egy ecsetvonásnyi helyen sminkeli ki az arcát, a többi részt pedig fehérre festi. Ennek a trendnek pedig már neve is van: „az üres vászon”!

Mivel nagyon művészi az összhatás, te is nehezen tudod majd levenni a szemed azokról a fotókról, amiket a kihívás újraalkotói feltöltöttek. Persze az ecsetvonás által hagyott részt mindenki a saját fantáziája szerint festi ki. Így mondjuk van olyan, aki a szivárvány összes színét felhasználta. Ha még több ilyen képet szeretnél látni vagy ha te is közéjük akarsz tartozni, az Instán egyszerűen használd a #blankcanvas hashtaget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaneshia Shana Makeup 💄 (@kaneshiashana) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATT LEGASPI (@kattlegaspi) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Bargeron (@andreabargeron) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ingvild Adriana (@iadrianamakeup) által megosztott bejegyzés,

Még több

Szépség