2018.09.13.@ 15.09

Kendall Jenner szándékosan villantott

Nem ez az első alkalom, hogy látjuk egy intim testrészét, a helyszín miatt azonban ez most egészen váratlan volt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kendall Jenner szándékosan villantott

Kendall Jenner abból él – többek között –, hogy modellkedik, ezt mindenki tudja. Ahogy azt is, hogy ebben a szakmában sokszor előfordul az, hogy olyan ruhát adnak az emberre, amiből kilátszik egy-két testrésze, adott esetben a mellbimbója. Így esett meg, hogy Kendall Jenner mellét már többször is láthattuk, pláne mert Instagramján is sokszor osztott meg olyan fotókat, amin gyakorlatilag meztelen. Ám mostani villantása ettől függetlenül igen szokatlan, nem csoda, hogy mindenki ezekről a képekről beszél.

Kendall a New York-i divathetet otthagyva Európába, pontosabban Párizsba utazott, hogy részt vegyen a Longchamp 70. születésnapján, méghozzá az Operaházban. Az alkalomra pedig egy olyan Longchamp-ruhát választott, ami teljesen áttetsző, így gyakorlatilag az is láthatta a mellbimbóját, aki nem akarta. Igen, mindezt az operában.

A fekete, csipkés és lómintás ruha alatt gyakorlatilag csak egy magas derekú, fekete bugyit viselt, de Kendall abszolút nem zavartatta magát, hatalmas önbizalommal és széles mosollyal sétált be az eseményre a totál átlátszó ruhájában. Egyértelmű volt, hogy direkt mutatta meg mellét, ezzel beállva sok celeb mellé, akik hasonló módon lázadnak az ellen, hogy a nőknek takargatniuk kéne magukat.

Kendall Jenner ebben a szettben jelent meg a Párizsi Operaházban. Kép: Cosmopolitan.com

A csipke ruha alatt csak egy magasderekú bugyit viselt. Kép: Cosmopolitan.com

Címkék: botrány ciki kendall jenner külföldi sztárok párizs villantás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség