2018.09.13.@ 20.09

Mihalik Enikő vlogot indít

Mihalik Enikő, a Visage models világhírű szupermodellje, a legmenőbb tervezők kifutói és a legnagyobb nemzetközi magazinok címlapjai után, szeptember 20-tól a magyar Youtube-ot is meghódítja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mihalik Enikő vlogot indít

„A videózás ötlete onnan jött, hogy a magyar követőim folyamatosan kérdésekkel bombáznak a modellkedéssel, a szépségápolási rutinommal, vagy akár az edzéseimmel kapcsolatban. Ezért arra gondoltam, hogy miért ne válaszolhatnék nekik videókon keresztül? Már jó pár részt leforgattam a stábommal és nagyon élveztem a felvételeket, ez valami teljesen új számomra, hiszen a követőim a hangomat is hallják majd”– árulta el Enikő.

A szeptember 20-án induló, Mihalik Enikő Youtube csatornán hetente találkozhatsz majd új tartalmakkal, magyar nyelven, angol felirattal. Megismerheted Enikő edzésprogramjait, sőt akár együtt is tornázhatsz a szupermodellel. De nem maradhat el a kedvenc egészséges reggeli recept elkészítése, vagy a legmenőbb szépségtermékek bemutatása sem.

„Természetesen azoknak is szeretnék segítséget nyújtani, akik most akarnak belevágni a modellkedésbe. Azon túl, hogy igyekszem betekintést nyújtani a modellvilág kulisszái mögé, gyakorlati tanácsokkal is szeretnék majd szolgálni, például hogy mi a szép járás titka, vagy hogy hogyan kell ügynökséget választani”- mondta Mihalik Enikő

Mihalik Enikő csatornáját, illetve a bemutatkozó évad kisfilmjeiből készült beharangozót csekkold le most:

Címkék: mihalik enikő vlog youtube youtube csatorna

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség