Botrány tört ki Dua Lipa koncertjén, így reagált rá

Te is imádod az énekesnőt? Akkor tuti kiakadtál volna, ha ott vagy a shanghai koncertjén. Tudd meg mi történt!

Botrány tört ki Dua Lipa koncertjén, így reagált rá

Kisebb-nagyobb balhék vagy furcsaságok gyakran adódnak egy koncerten, gondolj csak arra, ami nemrég Nicki Minaj-zsal történt! A csajszi szerencsére profi módon kezelte a szitut, hogy egy egész világ látta a melleit, de valószínűleg nem volt feldobva a dologtól.  Pár hete meg Beyoncé rémült halálra, mikor a show közepén egy részeg rajongója felugrott a színpadra, és nagy hévvel elindult felé. Hasonló pánikhelyzetbe került Taylor Swift júliusban, ő egy gömb alakú ketrecben ragadt a színpad felett lógva. Megesnek az ilyen bakik, de ami Dua Lipa koncertjén történt, arra nincsenek szavak!

Az év botránya

A nézőközönség soraiban páran elkezdtek szivárványszínű kis zászlókat lengetni, az LMBTQ mozgalom melletti kiállásukat hirdetve. Erre jött pár kigyúrt bizti őr, és durva módon leállították, sőt ki is rúgták őket a helyszínről. Ezután elszabadult a pokol! Már olyanokat is kiráncigáltak a helyükről, akik csak felálltak és táncoltak, vagy a karjukat lengették. Nem kíméltek senkit, nem finomkodtak. Lényegében a biztonsági emberek lehetetlenné tették, hogy a rajongók élvezzék Dua koncertjét! Mindenkinek nyugton kellett ülnie, aki nem akart bajt.


Egy idő után az énekesnőnek feltűnt  az agresszív viselkedés, és a koncert vége előtt megállt, hogy könnyes szemmel szóljon pár szót:

„ Azt szeretném, ha mindannyian táncolnánk. Ha mindannyian énekelnénk, ha mindannyian élveznénk a koncertet. Az utolsó számok alatt szeretném, hogy mindenki nagyon, nagyon, nagyon jól érezné magát. Mit szóltok hozzá?”

Ezután a show vége már nyugodtabban telt, de Dua Lipában mély nyomokat hagytak a történtek, és másnap Instagramján közzé tett egy bejegyzést a történtekről:

„Ki fogok állni értetek, és azért amiben hisztek. Büszke és hálás vagyok, hogy fel mertétek vállalni önmagatokat a koncertemen. Amit tettetek az rendkívüli bátorságra vall! Szeretném, ha a dalaim mindig reményt, és erőt adnának, és összefogást eredményeznének. Rémisztő volt, ami tegnap történt, ezúton is sok szeretetet küldök azoknak a rajongóimnak, akiknek át kellett ezt élniük! Egy nap, mikor már megfelelő lesz rá az idő, visszatérek hozzátok, és szeretnék egy olyan koncerttermet látni, amit ellepnek a szivárványos zászlók!”

Az egyébként azóta se derült ki, miért jártak el ilyen durván a biztonságiak, erről hivatalosan nem nyilatkoztak még. Remélhetőleg tisztázódik az eset, és többet nem fordul elő!

Még több

Szépség