2018.09.14.@ 15.09

Dögös címlaplányként pózolt a Trónok harca Brienne-je

Gwendoline Christie igazi harcost alakít a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatban, most viszont végre a csajos oldalát is megmutathatta a fanoknak! Csekkold, milyen szexis volt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dögös címlaplányként pózolt a Trónok harca Brienne-je

Az angol színésznő a Csillagok háborúja új részeiben is játszott, ezekben rohamosztagost alakított, azonban Gwendoline-t nem csak a szerepeiben jellemzi a különcség. „Örülök neki, hogy kicsit kívülálló vagyok!” – nyilatkozta nemrég egy amerikai magazinnak, amelynek jelenleg a címlapján szerepel. És ultradögös rajta!

View this post on Instagram

#Gameofthrones star #Gwendolinechristie for #Esmagazine . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #InstaFashion #Fashion #Style #Stylish #Fashionista #FashionBlogger #Stylist #FashionDaily #IGStyle #photooftheday #StreetFashion #Streetstyle #Ootn #Ootd #lookoftheday#celebrityfashion

A post shared by Worldcelebfash (@celebfashworld) on

Azonban nem mindig volt könnyű élete a ma már híres és sikeres színésznőnek: az iskolában gyakran terrorizálták, a ruhák és az öltözködés pedig kész rémálom volt a számára a bántalmazások miatt.

Végül az évek során sikerült megszeretnie a testét, megtalálni önmagában a szépet. Ma pedig már a divat világa is közelebb áll a szívéhez, pláne, hogy párja évek óta a közismert tervező, Giles Deacon.

„Gondolhatod azt, hogy különc vagy és nincs hely számodra, ezért el kellene tűnnöd, de mondhatod azt is, hogy tök jó, boldog vagyok, hogy eltérek az átlagostól!” – mondta a vele készült friss interjúban Gwendoline.

A GoT hősét, Brienne-t már a sorozat előtt úgy emlegették, mint egy nem túl vonzó karaktert, ezért a színésznő barátai eléggé csodálkoztak, hogy el akarja játszani őt. A modellként is dolgozó Gwen viszont úgy gondolja, a lovagnő szerepe hatalmas diadal volt a számára.

„Tudom, nagyon általánosnak hangzik, de a szó legmélyebb értelmében elképesztő volt, hogy ez a szerep szembejött velem, és hogy mennyire rám illett. Hiszen ezt egyik barátom sem gondolta volna!” ­– tette hozzá.

Címkék: brienne címlap fotó got gwendoline christie trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség