2018.09.14.@ 06.09

Már 5 éve nem hord melltartót ez a nő

Biztosan te is alig várod egy hosszú nap után hazaérve, hogy megszabadulhass a melltartód szorításától. Carolyn Steber is így volt vele, ezért úgy döntött, hogy végleg száműzi ezt a darabot a ruhatárából és a gardróbja mélyére száműzi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már 5 éve nem hord melltartót ez a nő

A lány öt éve egy irodában töltött napon ráakadt Dr. Elizabeth Vaughan blogjára, ahol a doktornő azt mesélte el, milyen előnyei vannak annak, ha az ember nem hordja az említett fehérneműt. A melltartó nélkül ugyanis, a cicik természetesen mozoghatnak és segít megszabadulni a méreganyagoktól, amik a mellszövetben felgyűltek és akár komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek. Habár a kutatások egyelőre nem bizonyították a melltartóhordás veszélyeit, vagy azt hogy rákkeltő hatású-e, Carolyn elhatározta, megszabadul tőle! „Mi a fenének hordom ezt? Mi jó származik ebből? Aznap este kikapcsoltam a csatokat és ledobtam a földre!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolyn Steber (@carolynsteber) on

A lány őszintén ír blogján a döntéseinek negatív következményeiről is: például arról, hogy mindenki a mellkasát nézi, ha így indul el futni az utcán. Amikor az emberek elkezdik bámulni, Carolyn kezei elkezdenek remegni és kényszert érez arra, hogy játsszon a hajával, csak hogy kezével pajzsként védelmezhesse és eltakarhassa a felsőtestét. „Azt ismételgetem magamban, hogy egy magabiztos nő vagyok, aki futni ment, egészséges és éli a saját életét.” – árulta el mantráját Carolyn, aki azt sem titkolja, természetesen lehangolják az ítélkező arcok és a kocsikból kikiabáló emberek – ezekkel a visszajelzésekben öt éve folyamatosan küzd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolyn Steber (@carolynsteber) on

„Ennek ellenére még a legnehezebb pillanataimban sem gondolom meg magam. Nem kapok elő egy sálat, vagy veszek fel több réteget és megpróbálom a karjaimat magam mellett tartani. Szeretném otthonosan érezni magam a saját testemben, minden létező módon. Segít, ha elismétlem magamban, hogy a melleim nem botrányos dolgok, hanem hozzám tartoznak, a részeim – így én magam dönthetem el, mit teszek velük.”

Az emberek véleménye a saját problémájuk – mondja Carolyn. „Ezért döntöttem úgy, hogy átkeringőzök az életemben melltartó nélkül, akár futni megyek, akár kávéért, barátokkal találkozni, vagy kiöltözős eseményre.” Persze akad olyan, hogy késztetést érez felsőtestének takargatására, ilyenkor emlékezteti magát, hogy ha ezt tenné, beismerné, hogy fura dolog nem viselni melltartót – márpedig nem az!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolyn Steber (@carolynsteber) on

„A melltartó nélküli élet fontos számomra és nem hagyom, hogy néhány bámészkodó, dudáló, vagy ítélkező pillantású ember hatással legyen arra, hogy öltözök fel reggelente. Megbirkózok a kínos helyzetekkel és mindenkit arra biztatok, szegje meg a szabályokat és csinálja amit szeretne – még akkor is, ha másoknak (vagy akár saját magadnak) sok időbe telik hozzászokni. Végül is ez a te tested!”

 

https://www.instagram.com/p/BnWM1plgt6L/?taken-by=carolynsteber

Címkék: fehérnemű melltartó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség