2018.09.18.@ 13.09

„ Életem legjobb szexe egy szűz sráccal volt”

Igazi tündérmese ennek a lánynak és legjobb középsulis haverjának a sztorija! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, milyen szuper élményekben volt része a párnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„ Életem legjobb szexe egy szűz sráccal volt”
„Kyle-lal a középiskolában szinte elválaszthatatlanok voltunk. Folyton együtt lógtunk, egymás mellett ültünk a padban, és minden házit együtt csináltunk “ – kezdte a sztorijukat a csaj.
A lány elmesélte, hogy más-más egyetemre mentek a gimi után, így egy időre elváltak az útjaik. Csak pár évvel később, egy buliban futottak össze, teljesen véletlenül. 
„Már a partin is éreztem, hogy iszonyú jó őt újra látni, utána meg is kérdezte, nem megyek-e fel hozzájuk. Ilyen korábban is volt már, így egyáltalán nem éreztem gáznak a szitut, hiszen nagyon sokszor aludtunk egy ágyban” – mesélte.
A lány legnagyobb meglepetésére a srác már a kocsiban megcsókolta, és onnantól beindultak a dolgok. Suttogva mentek fel a fiú szobájába, hogy ne ébredjenek fel a szülők. Miután pedig levetkőztek, a srác félénken megállt a lány előtt, és bevallotta, hogy még SOHA, SENKIVEL nem feküdt le. “Először nagyon meglepődtem, mert még sosem láttam Kyle-t ilyen idegesnek. Nem is értettem a dolgot, hiszen a gimiben állandóan lányokkal lógott…”  – mondta a csaj.
A meglepetés csak fokozódott, amikor végül szép lassan egymás karjaiban kötöttek ki. Tetőtől-talpig kényeztették egymást, és teljesen összhangban mozgott a testük, a lánynak két hatalmas Ó-élményben is része volt az este alatt.
„Életem legjobb orgazmusait élhettem át vele, és ezért nagyon hálás vagyok. Igaz, hogy ő másnap elutazott, és azóta sem láttam, de sokat csetelünk, mesélünk egymásnak. Azt mondja, szerinte én vagyok neki az igazi, és állítja, hogy egyszer még feleségül vesz.”  
Ugye, milyen romantikus?
Címkék: első alkalom izgalmas orgazmus szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?