2018.09.18.@ 06.09

Ez a 4 csillagjegy sosem tartja be a szavát

A barátnőd már megint hoppon hagyott, pedig letette a BFF nagyesküt? Esélyes, hogy a 4 nagy ígérgető csillagjegy közé tartozik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy sosem tartja be a szavát

Rák

Azt gondolnád, hogy a legérzelmesebb jegy szülötte minden szavát betartja? Hatalmas tévedés, de nem azért, mert hazug csaj lenne. Szimplán olyan gyorsan gondolja meg magát és változtatja a véleményét, amilyen gyorsan változik a Hold. Szóval ne vedd zokon, ha péntekre még bulit tervezett be veled, de a napján inkább kifarol a progiból.

Mérleg

Hiába ígérte meg a Mérleg pasid, hogy kitakarít, szinte biztos, hogy rumlis marad a lakás, ha rajta múlik. Nyugi, nem arról van szó, hogy képtelen megcsinálni, amit előre eltervez. Csak annyira túlvállalja magát jófejségből, hogy nem fér bele a napjába a sok önként bevállalt feladat. Segíts neki néha nemet mondani.

Vízöntő

Igazi idealista és szíve szerint megmentené a világ összes állatkáját. Magadra ismertél? Tuti Vízöntő vagy és sokszor belefutottál már abba, hogy minden igyekezeted ellenére sem sikerült teljesíteni, amit mondtál. Nem (csak) rajtad múlik a világ sorsa, szóval ne akarj mindent egyedül megcsinálni. Priorizálj, így kevesebbszer futsz bele a teljesítetlen ígéretekbe.

Halak

Ha bajban vagy, rá biztos számíthatsz, mert elsőként dobja be a segítségét. Majd mire tényleg szükséged lenne rá, már rég felszívódott és nem is emlékszik, hogy ő ajánlotta fel a támogatását. Nem gonoszságból, lehet éppen visszavonult és pont magányos időszakát éli. Ne vedd magadra, nem ellened irányul az álmodozós hozzáállása.

Címkék: csillagjegy halak megbízhatatlan mérleg rák vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség