Hihetetlen, mi az új randi trend

Biztosan hallottál már a ghostingról, amikor a pasi hirtelen eltűnik, mint a kámfor. Akkor készülj fel, mert az új randi trend ettől is rosszabb!

2018.09.18. 11:09
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, mi az új randi trend

Ez történik

Hetek óta találkozgatsz az új kiszemelteddel, akivel nagyon jól érzed magad. Bemutatod a barátaidnak, sőt még a szüleidnek is. Egy ideig furcsállod, hogy a pasi ugyanezt még nem tette meg, de hagyod a dolgokat, hagy történjenek maguktól. Megnyugtat, amikor végre kitűzi a napot, hogy bemutasson egy számára fontos személynek, mondjuk a legjobb barátjának. De végül ez is elmarad, mert a barátjának hirtelen fontos dolga akad. És talán ekkor tudatosítod magadban, hogy talán sosem jön el az a pillanat, amikor ezt a fontos lépést megteszitek.

Ezt jelenti valójában

Ezt a randizási módot nevezik ’stashing’-nak, ami magyarul annyit jelent, hogy elrejteni. A megnevezés pedig pontosan leírja, mit is jelent ez valójában: az „elkövető” elrejti a randipartnerét. Az persze cseppet sem zavarja, hogy a másik számára fontos emberek már megismerték őt. Ezek a pasik olyan látszatot igyekszenek kelteni, hogy nem randizik épp senkivel, ezáltal pedig azt tehetnek, amit csak akarnak más csajokkal. 

Miért csinálja?

Az ok egyszerű: a pasi nem látja a hosszútávú kapcsolat lehetőségét, így sokkal könnyebb azt mutatni a külvilágnak, hogy valójában nem is randizik senkivel. De ne gondold azt, hogy csak a való életben rejteget, ugyanis mellette nem fogsz olyan Insta-poszttal találkozni, amin mondjuk megjelölt téged. Légy óvatos, ha olyanokkal próbálja hárítani a helyzetet, mint például „a családom nehéz eset” vagy „nem akarom, hogy találkozz a dilis haverjaimmal”. 

Help!

Mindenképpen beszélned kell a pasival, hogy mire megy ki a játék, mert a dolog komoly hatással lehet az önbizalmadra. Ha nem hajlandó változtatni a rejtegetési mániáján, akkor pedig jobb, ha elengeded és keresel egy olyan srácot, aki örömmel mutat be a haverjainak és a családjának.

Címkék: bemutatás család elrejtés pasik randi randicsapda stashing szerelem szex találkozás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.