2018.09.19.@ 07.09

Csak ilyen ruhát vehet fel Kate és Meg az őszi royal esküvőn

Eugénia hercegnő ennyire féltékeny Vilmos és Harry feleségeire? Ha igen, az azért elég ciki lenne…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csak ilyen ruhát vehet fel Kate és Meg az őszi royal esküvőn

Ha royal fan vagy, akkor biztos tudod, hogy idén nem Harry és Meghan királyi esküvője volt az egyetlen, október 12-én a királynő unokája, Eugénia hercegnő is kimondja a boldogító igent. A nagy napra a Windsor-kastélyban kerül majd sor, a tévé pedig minden pillanatát közvetíti. Azt még nem lehet tudni, melyik csatornán nézheted majd, erről jelenleg a menyasszony apja, András herceg folytat tárgyalásokat. Bár az a legvalószínűbb, hogy a magyar rajongóknak marad az online közvetítés.

Eugénia hercegnő már 7 éve van együtt a vőlegényével, Jack Brooksbankkel és korábban az a hír járta, hogy eredetileg ők szerettek volna tavasszal házasodni. De, hát Harry herceg fontosabb tagja a családnak, úgyhogy elsőbbséget élvezett.

Ennek ellenére a hercegnő nagyon boldog és nagyon készül, hogy ő lehessen a legszebb királyi menyasszony. Mint minden arának, neki is vannak aggodalmai, brit lapok például úgy tudják, nagyon fél, hogy a ceremónia alatt mindenki Katalin hercegnét és Meghan hercegnét figyeli majd és nem őt.

Azt írták, valószínűleg ezért találta ki, hogy legyen nagyon szigorú a dress code az esküvőjén. A meghívó szerint ugyanis a nők csak nem túl kihívó, minél hosszabb és visszafogottabb színű ruhában jöhetnek.

Reméljük, Eugénia hercegnő valójában nem ilyen féltékeny a hercegnékre, mert akkor nem fog örülni, amikor meglátja, milyen szépek mindketten a visszafogottabb ruháikban is.

Címkék: eugénia hercegnő harry herceg Katalin hercegné királyi család királyi esküvő meghan hercegné royal wedding vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség