2018.09.19.@ 10.09

Ez az 5 csillagjegy sose békülne ki az exével

Ha az alábbi 5 csillagjegy valamelyikének szülötte vagy, valószínűleg nem vagy a régi kapcsolatok felmelegítésének híve. Szó nélkül lezárod a kapcsolataidat és a szótáradban egészen biztosan nem szerepel a második esély kifejezés.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az 5 csillagjegy sose békülne ki az exével

Oroszlán

Erős, magabiztos, domináns személyiség vagy és imádod a királyi bánásmódot. Éppen ezért totálisan megalázónak tartod, ha második esélyekkel kellene kapcsolatokat építened. Ha szakítanak veled vagy te döntesz úgy, hogy véget vetsz egy románcnak, büszkén, felemelt fejjel haladsz tovább és nem nézel vissza. Minél inkább megpróbálnak visszaszerezni, annál jobban taszítod el magadtól a másikat, hiszen te a legjobbat érdemled, és nem mondasz le arról, hogy meg is találod.

Skorpió

Nem sokat gondolkodsz azon, ha elromlik a kapcsolatod. Gyűlölöd a tiszteletlenséget és, ha valaki nem őszinte veled, mérföldekről kiszagolod és, ha így ér véget egy szerelem, soha többet nem akarod látni a pasit. Minden helyzetből te akarsz a legjobban kijönni, vagyis még véletlenül sem fogadod vissza az exedet, hiszen akkor az azt jelentené, hogy meggyengültél és újra beleesel a régi hibákba.

Nyilas

Ha ebben a jegyben születtél, nagyon önálló személyiség vagy, szakítás után is. Ha vége a kapcsolatodnak, azonnal éled tovább az életed, úszol az árral és nem fordulsz vissza. Békésen válsz el a másiktól, de minden esetben nyilvánvalóvá teszed, hogy nem adsz esélyt egy második körnek. Az életed egy nagy utazás és, ha valaki lecsatlakozik, soha többet nem fordulsz vissza érte, hiszen annyi új lehetőség áll előtted…

Bak

Az önuralom nagymestere vagy. Még, ha hajlanál is a békülésre az exeddel, azonnal előveszed a józan gondolkodásodat és visszarántod magad. Ha azért szakítottál a pasival, mert megcsalt, csúnyán viselkedett veled vagy megbántott, soha nem fogsz megbocsájtani neki. Sőt, szeretsz úgy elválni, hogy a másikban erős bűntudatot kelts amiatt, amit tett veled. Rád általában nem a barátságos elválások a jellemzőek.

Vízöntő

Sokszor gondod akad az érzelmeid kifejezésével, egy viszont biztos: ha valaki megszegi a neked tett ígéretét és emiatt távozik az életedből, tuti, hogy erőteljesen kimutatod a nemtetszésedet. Mindig ezerszer átgondolt, megfontolt döntéseket hozol, és nagyon jól tudod, hogy több fájdalmat okoznál magadnak azzal, ha újraindítanál egy elromlott dolgot, minthogy örökre véget vess neki és inkább az új felé menj.

Szeretnél még horoszkópot olvasni? Akkor nézd meg, a csillagjegyed szerint hol vár a nagy Ő!

Címkék: csillagjegy ex horoszkóp kapcsolat párkapcsolat szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség