2018.09.19.@ 10.09

György herceg új hobbijáról vallott Vilmos

A büszke royal apuka nem bírta megállni, hogy ne árulja el, mi iránt érdeklődik most nagyon a legidősebb gyereke. Felkészültél az extra cuki sztorira?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

György herceg új hobbijáról vallott Vilmos

Vilmos herceg a héten meglátogatott egy gyerekeknek fenntartott hospice házat, amit annak idején az anyukája, Diana hercegnő nyitott. Amikor meglátta, hogy a kicsik éppen rajzolnak, ráadásul dinoszauruszokat, nem tudta megállni, hogy ki ne kotyogja, bizony, az ő gyerekei is odáig vannak ezekért a különleges, rég kihalt állatokért. Különösen egyikük: az 5 éves György herceg.

„György odáig van a dinoszauruszokért, szóval már az összesről mindent tud a család!” – mondta a büszke apuka egy kislánynak.

Ezután a ház elnöke, Kay Alexander tartott beszédet, amiben elmondta, nagyon hálás Dianának, amiért 30 évvel ezelőtt megnyitotta az intézményt, pláne, hogy ez volt akkor a világon a harmadik, szóval nagy-nagy szükség volt rá. Hozzátette, a tény, hogy most Vilmos herceg jött el, hogy segítsen, annyira megható a számára, hogy fél, sírni fog. Erre a herceg kedvesen annyit mondott, ne tegye, mert akkor ő is!

Az esemény végén a herceg kapott három babát, amelyeket a ház egyik alkalmazottja készített György hercegnek, Charlotte hercegnőnek és Lajos hercegnek.

Vilmos herceg még ugyanezen a napon ellátogatott a Birminghami Egyetemre, ahonnan szintén nem távozott üres kézzel. Kapott ugyanis három kifestőt, ráadásul dinoszauruszos témájút! Erre viccesen megjegyezte: „Ma este biztosan én leszek az ország legnépszerűbb apukája!”

Címkék: cuki diana hercegnő györgy herceg hobbi hospice királyi család vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség