2018.09.19.@ 09.09

Így utasítsd vissza a pasikat

Ha mindig bajban vagy, amikor egy jó fej srác közeledik feléd, viszont te nem szeretnél többet a barátságnál, íme néhány ötlet, hogy utasítsd vissza kedvesen, de nagyon hatékonyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így utasítsd vissza a pasikat

Ne magyarázkodj

Legyél mindig egyenes és mondd meg szemtől szemben, hogy nem érdekel. Nem kell durvának lenned, csak közvetlennek. Az elutasítás mindenhogyan fájdalmas, mindegy, hogy cukormázba mártod vagy csak a száraz tényt közlöd. Így viszont teljesen érthető lesz, mi az álláspontod.”

Ne személyeskedj

“Semmiképp se úgy utasítsd el a srácot, hogy kiemeled valamilyen neked nem tetsző tulajdonságát. Ez felér egy személyes támadásnak, ami elég rosszul veszi ki magát. Akkor már inkább a saját gyengeségeidre utalj.”

Készülj arra, hogy negatív reakciót kapsz

“Mindegy, hogy mennyire vagy kedves vagy semleges, sok srác képtelen feldolgozni a visszautasítást és nagyon durván vág vissza minden mondatodra. Hagyd, hogy kitombolja magát, de semmiképp se menj bele vitába, minél hamarabb zárd le az ügyet.”

Játssz tisztán

“Csak egyetlen mondat: ‘Ne haragudj,de nem érzem a kapcsolódást köztünk.’ És máris tisztán, egyértelműen elküldted a jelentkezőt. Erre nem nagyon lehet mit mondani.”

Tudja meg, hogy nem érdeklődsz

“A lehető legegyértelműbben mutasd ki, hogy nem érdeklődsz a pasi iránt. A legjobb, ha kerek-perec kimondod, hogy ‘Sajnálom, de nem érdekelsz.’és a tetteiddel pedig rásegítesz egy kicsit. Ha indoklást várna, egyszerűen mondd meg, hogy nem szeretnéd elmondani és zárd le a kommunikációt.”

Fogadd el, hogy meg fogod bántani

“Nem számít, mit mondasz, az igazságot fogod mondani, ami neki biztosan fájni fog. Ha nem is váltok el rossz szájízzel egymástól, biztosan bántani fogja a srácot az eset. Hogy csökkentsd a visszautasításod hatását, mindenképp tűzz bele pozitív megjegyzéseket a mondandódba, hogy érezze: szuper srác, csak valaki más mellett kellene lennie.

Egyszerűen nem

“Ne védd magad, ne magyarázkodj, ne menj bele hosszú beszélgetésekbe, hogy miért döntöttél úgy, ahogy. Ha a srác őrjöngeni kezd, mert nem állsz hosszabban szóba vele, na akkor bekeményíthetsz. Ha más már nem használ…”

Hozd fel a kémiát

“Ha úgy érzed semmi nem segít, dobd be a ‘Jó fej vagy, de úgy érzem, nem működik köztünk a kémia’ ütőkártyát. A biológiát mégsem lehet megkérdőjelezni, nem?”

Címkék: elutasítás randi szakítás szerelem tippek visszautasítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség