2018.09.19.@ 12.09

Szülinapján sem békült ki anyukájával Weisz Fanni

Tegnap volt a modell szülinapja, ennek ellenére mégsem sikerült kibékülnie édesanyjával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szülinapján sem békült ki anyukájával Weisz Fanni

Weisz Fanni és édesanyja, Ágnes között már nagyon régóta rossz a viszony, azonban az utóbbi időben még jobban elmérgesedett. Ez valószínűleg azért is lehet, mert Fanni nemrég mondta ki a boldogító igent szerelmének, Péternek, akit egyáltalán nem kedvel anyukája. Ha ez nem lett volna elég ok a rossz viszonyra, Fanni az esküvőre sem hívta meg édesanyját, ami tovább mélyítette a konfliktust közöttük.

Már többször is hangoztatta a pár, hogy azt szeretné, ha Ágnes végre békén hagyná őket, de ennek ellenére Ágnes folyamatosan kritizálja őket. Felmerült a találkozás lehetősége is, azonban az anya csak akkor lenne hajlandó leülni lányával, ha ő férje nélkül érkezne. Ez a feltétel viszont a párnak nem felel meg. Nem lehet tudni, hogy ki fog hamarabb engedni a másiknak és felejti el a saját maga által szabott feltételeket a beszélgetés érdekében.

Lénárt Ágnes természetesen üzent Fanninak a születésnapja alkalmából, ami egyébként egy remek lehetőség lehetett volna a békülésre. De úgy tűnik, nem ez lesz az az alkalom, amikor végre meghallgatják egymás álláspontját és megbeszélik az elmúlt hónapok történéseit.

Egyelőre nem találkoztunk a modell Instagramján olyan poszttal, amin anyukájával pózol a békülés jegyében. A születésnapi köszöntéseket eddig a rajongóknak köszönte meg egy szelfivel, amihez a következőt írta: „Nagyon szeretlek Titeket, annyira aranyosak vagytok, hogy még sehol sincs a nap vége, de már annyian felköszöntöttetek, hogy el sem hiszem!!! Köszönöm, hogy vagytok nekem! Öreg lány vagyok már így, 26 évesen”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Címkék: balhé botrány konfliktus lénárt ágnes magyar sztárok találkozás weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség