2018.09.20.@ 11.09

Demi Lovato anyja őszintén beszélt lánya túladagolásáról

Nem csak a rajongókat, de Demi anyukáját is a padlóra küldte, ami a lányával történt. Most pedig készen áll rá, hogy mindenkinek elmondja a véleményét arról a bizonyos éjszakáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Demi Lovato anyja őszintén beszélt lánya túladagolásáról
Demi sosem titkolta, hogy már tinikora óta keményen küzd a függőségeivel, de eddig mindig sikerült talpra állnia. Legutóbbi túladagolási botránya óta is megtesz mindent, hogy jobban legyen és ezerrel magára koncenrtál, hogy most végre tényleg maga mögött hagyja a káros életvitelét. Ebben pedig nem csak a rajongói, de a sztárok is mellette állnak és cuki üzenetekkel fejezik ki támogatásukat. Azonban miközben maga Demi és még a dílere is megszólalt már az ügyben, valaki nagyon mélyen hallgatott. Legalábbis eddig, hiszen végre a sztár anyukája is elmondta, mint gondol az ügyről.


“Még mindig nehezemre esik erről az esetről beszélni és elkezdek remegni, ha csak belegondolok, mi történt azon az estén” – kezdi a történetet Dianna de la Garza, aki először mesélt a lánya túladagolásáról. Szinte hihetetlen, de a sztár anyukája a social médián látta először, hogy mindenki jobbulást kíván a lányának, majd végül Demi asszisztense közölte vele a borzalmas hírt. “Sokkot kaptam és képtelen voltam szóhoz jutni. Ez olyasvalami, amit soha nem akarsz hallani szülőként a gyerekdről.” Ezek után Dianna azonnal a kórháza sietett és elmondta Deminek, hogy nagyon szereti őt

 
“Hiszem, hogy az ok, amiért a lányom túlélte ezt a borzalmat a rengeteg ima, amit elmondtak érte azon a napon. Már nem lenne köztünk, ha nem imádkoznak érte ennyien.” 
Címkék: botrány demi anyja Demi Lovato Dianna de la Garza drog drogproblémák függőség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség