2018.09.20.@ 11.09

Hatalmas titkot árult el Hermione Grangerről J.K. Rowling

Bár Harry Potter történtét már évekkel ezelőtt lezárta az írónő, nap, mint nap újabb teóriák születnek a neten a rajongók között. Kíváncsi vagy, melyik a legújabb?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hatalmas titkot árult el Hermione Grangerről J.K. Rowling

Az egyik legizgalmasabb elmélet, ami nagyon foglalkoztatta a varázslóvilág szerelmeseit a könyvsorozat negyedik részéhez köthető – és főként mindenki kedvenc boszorkányához, Hermione Grangerhöz.

Amikor a Harry Potter és a Tűz Serlege címet viselő kötetben megismerjük a szívdöglesztő bolgár bajnokot, Viktor Krumot, a srác rosszul ejti ki Herminone nevét. Úgy hangzik, mintha azt mondaná, ‘Her-my-own’, nem pedig ‘Her-my-o-knee’.

A rajongók pedig úgy gondolták, ez nem lehet véletlen! Szerintük azért került bele a könyvbe ez a bájos jelenet, mert az írónő így akarta megtanítani mindenkinek, hogyan kell helyesen mondani a lány nevét.

Az egyik lelkes fan kitweetelte az elméletét, sőt, még Rowling oldalát is megjelölte a bejegyzésben. Úgy tűnik varázslat és csoda nem csak a könyvekben van, hiszen az írónő reagált is erre a tweetre! „A teória igaz!” – írta JK Rowling, válasza pedig ezer-meg ezer megosztást kapott és több mint 14.000 like-ot! Mágikus számok, ugye?

Ha olvasgatod a kommenteket Twitteren, láthatod, hogy jó ötlet volt végre igazolnia ezt a felvetést, hiszen a Harry Potter rajongók többsége TÉNYLEG nem tudta, hogyan is kell jól kiejtenie a kis boszilány nevét.

Te helyesen mondtad eddig?

Címkék: boszilány boszorkány Hermione jk rowling kiderült teória titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség