2018.09.20.@ 17.09

Jennifer Aniston tönkre akarja tenni volt férje karrierjét?

Nehéz elképzelni, hogy Jen a válása után mindent megtenne azért, hogy exét kikészítse. Pedig állítólag nagyon csúnya módszerekkel próbálja ellehetetleníteni Justin életét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Aniston tönkre akarja tenni volt férje karrierjét?

Nem rég még arról számoltunk be, Jennifer Aniston mennyire jól érzi magát, és, hogy egyáltalán nincsen összetörve a szakítás miatt. Úgy tűnik ehhez képest a háttérben mégiscsak lapulnak durva titkok vele kapcsolatban!

A sztárok egyik ismerőse nyilatkozta, hogy a Jóbarátok egykori színésznője közel sem olyan cuki és kedves, mint amilyennek sokan hiszik. A hírek szerint ugyanis a békés válás ellenére Jen egyáltalán nem nyugodott meg, állítólag a mai napig súlyos pénzeket fizet Justinnak azért, hogy az ne tálalja ki milyen is valójában.

De ez még mind semmi! A most felröppent pletykák szerint a színésznő egészen odáig ment el, hogy szeretné teljesen letaszítani volt férjét az A-listás sztárok közül, és ezért bármit megtenne. Állítólag a legkegyetlenebb módszerektől sem riad vissza, és arra használja fel a filmes kapcsolatait, hogy volt pasija ne kaphasson többet jól fizető szerepeket.

A magazin próbálta kideríteni az igazságot a névtelenül nyilatkozó forrástól származó hírről. Arra jutottak, hogy Jennifernek tényleg elege van abból, hogy volt férjét állandóan csinosabbnál-csinosabb modellekkel látja, de az durva és valótlan vád, hogy tönkre is akarja tenni. Jen nyilvánosan szinte soha nem is beszél volt férjéről. Ráadásul annyi munkája van, és annyira el van foglalva a saját életével, hogy nem is lenne ideje bosszút állni Justinon. Szerinted képes lenne ilyesmire?

Címkék: bosszú botrány ex-férj jennifer aniston külföldi sztár válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség