2018.09.20.@ 13.09

Kylie Jennert széttrollkodták és észre sem vette

A celeblány már hozzászokott, hogy trollkommenteket védjen ki, viszont legutóbbi posztjánál nem vette észre az alattomos támadást. És csúnyán bele is sétált a csapdába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kylie Jennert széttrollkodták és észre sem vette

Kylie Jenner szinte teljesen megváltozott a kis Stormi születése óta és olyan dolgokat tesz, amiket korábban senki nem tudott volna elképzelni róla. Például kiszedette a védjegyének számító hatalmas feltöltést a szájából és szexi képek helyett édes babafotókkal árasztja el az Instagramját. Élete pedig újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis kipróbálta, milyen gabonapelyhet enni tejjel.

Sokkoló, igaz? Persze a rajongók azonnal rárepültek a témára és darabjaira szedték a kérdést. Így például azt is kiderítették, hogy milyen fajta gabonapehellyel próbálkozott a sztár vagy, hogy először a tejet vagy a pelyhet öntötte-e a tálkájába. Kylie pedig lelkesen válaszolgatott minden értelmesnek tűnő kérdésre, azonban egy adott pont után rájött, hogy igazából csak szórakoznak vele, ezért hírzárlatot rendelt el a rendkívül izgalmas témában.

Szóval miután már olyan kérdésekre is választ adott, hogy sima vagy mandulatejjel ette-e a fahéjas falatokat és még vissza is kérdezett, hogy vajon a mandulatejet is ki kellene-e próbálnia, egyre viccesebb dolgokkal próbálkoztak be nála. Sajnos még mindig sok a megválaszolatlan kérdés, de azért cuki, hogy ennyire csőbe lehetett húzni a sztáranyukát.

Címkék: ciki Instagram kínos külföldi sztárok kylie jenner stormi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség