2018.09.20.@ 14.09

Már a babát tervezgetik Tóth Andiék

Áprilisban még tagadta a sztárpár, hogy bármi is van köztük, most azonban annyira komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a babaprojekten gondolkoznak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már a babát tervezgetik Tóth Andiék

Az énekesek május végén vallották be, hogy egy párt alkotnak – addig csak randizásról volt szó. Pár hónapja még azt nyilatkozták, hogy nem tudják, mit tartogat számukra a jövő, mert egyelőre a karrier áll náluk az első helyen. Most azonban úgy tűnik, nagyon is komolyan gondolják a dolgot.

A sztárpár a Story magazinnak mesélt arról, hogy mik a jövőbeli terveik. Egyre többször kerül náluk szóba az esküvő és a gyermekvállalás. Persze, mindezek előtt össze is akarnak költözni.

„Andi folyton azzal viccelődik, hogy nem is kell neki kisbaba, elvégre már otthon van egy, célozva rám. Azt is gyakran mondja, hogy túl sok időt töltök videojátékokkal. Ebben igaza van, bár biztosra veszem, hamar megváltoztatna az apaság. Örömmel vállalnék már felelősséget egy kisgyerekért, és mivel tudom, hogy számomra Andi az igazi, nem kérdés: azt szeretném, ha ő lenne a gyerekeim anyja. A kora miatt azonban várunk egy-két évet a babázással – mondta a lapnak Szabó Ádám.

Tóth Andi tehát kellő humorral kezeli a babatémát, ám arról, hogy a párja hogyan viszonyul hozzá, nagyon szépeket mond: “Imádom, hogy figyel rám, hogy aggódik értem, és azt is rendszeresen kimondja, hogy mennyire szeret engem. Élvezem, hogy végre olyan férfi van mellettem, aki ki meri és ki tudja mutatni az érzéseit. És nem csak szavakkal”.

Az egyetlen ok, ami tehát visszatartja a párt a komolyabb lépésektől, az az énekesnő életkora, hiszen mindössze 19 éves. A pocakos és babázós Insta-posztokra tehát még várni kell!

Címkék: babavárás elköteleződés gyermekvállalás házasság magyar sztárok párkapcsolat szabó Ádám szerelem tóth andi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség