2018.09.20.@ 07.09

Meglepő, amit Victoria Beckham mesélt a gyerekkoráról

Soha nem gondolnád, hogy a volt énekesnő, aki ma már divatguru, egykor így élt. Tudd meg, mit árult el magáról!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglepő, amit Victoria Beckham mesélt a gyerekkoráról

Victoria Beckham több, mint húsz éve híres és már azelőtt ismert volt, hogy hozzáment volna a focista David Beckhamhez. A Spice Girls után létrehozta saját divatmárkáját, ami idén ünnepli 10. évfordulóját – hát mi ez, ha nem siker, amit egy népszerű ember ért el? Pedig nem mindig volt ilyen az élete Victoriának, sőt! Egy amerikai magazinnak adott interjújából kiderült, hogy közel sem volt népszerű kislány az iskolában. Épp azért azt tanácsolja a fiataloknak, hogy valósítsák meg álmaikat.

„Teljesedjetek ki, legyetek azok, akik vagytok. Már fiatalon, a Spice Girls idején is mindig azt mondtam, hogy nincs azzal semmi baj, ha valaki más, és ha valaki nemet mond nektek, ti mondjatok arra igent! Ne add fel és higgy önmagadban! 

Soha nem tudsz túl nagyot álmodni. Soha nem voltam népszerű lány az iskolában, semmi nem jött könnyen, és sokszor mondtak nekem nemet. Ha én meg tudtam csinálni, akkor bárki meg tudja csinálni, csak keményen kell dolgozni, és a megfelelő emberekkel körülvenni magad” – mondta Victoria.

Arról is beszélt, hogy imádja élete elmúlt tíz évét, amiben a divattal foglalkozott, de ettől függetlenül számára még mindig a család az első, vagyis férje, David Beckham és négy gyereke. És igenis ugyanúgy ki tud borulni a mai napig, mint minden más dolgozó anya, de ez ezzel jár, és ettől függetlenül imádja az életét. Mondjuk David Beckham mellett ki ne imádná az életét?

Címkék: david beckham divat gyerekkor külföldi sztárok vallomás victoria beckham

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség