2018.09.20.@ 06.09

Nagyon megható felvétel készült Meghan hercegnéről

A hercegné arca kivirul, amikor meglát egy számára nagyon fontos dolgot. Kíváncsi vagy mi az? Olvass tovább!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagyon megható felvétel készült Meghan hercegnéről

Először engedett be magához kamerákat II. Erzsébet királynő, mégpedig a ’Queen of the World’ című dokumentumfilm forgatási idejére. A kétrészes sorozat a királynőt, mint Anglia legfontosabb emberét igyekszik bemutatni, de persze az egész királyi család szerepet kap és bemutatkozik benne.

Amit viszont az előzetesből azonnal kiszúrtunk, az Meghan hercegné csillogó tekintete, ahogyan megpillantja menyasszonyi ruháját és fátylát. Biztos azonnal esküvői hangulatba került a gyönyörű ruha láttán!

A Givenchy-nél készített fátyol igazán különleges darab, hiszen a Nemzetközösség 53 államának virágát kézzel hímezték rá. Meghan előzetesen ugyanis kifejezte azon kívánságát, hogy az országok kísérjék őt végig a ceremónia során – persze átvitt értelemben, de a fátyol által sikerült ezt teljesíteni. Emellett az illatos tündérfa virágja is felkerült rá, ami Harry és Meghan közös otthonának kertjében nő. A felvételen egyébként meg is említi, hogy milyen rengeteg ez az 53 állam: tehát biztosan lesz mivel foglalkozniuk a jövőben.

Érdekesség, hogy a ruhadarabot készítők minden 30 percben kezet mostak, hogy a fehér selyemszálak semmiképpen ne koszolódjanak be. A különleges bánásmód pedig abszolút megérte, hiszen a hercegné káprázatos volt az esküvője napján. A dokumentumfilmben elmeséli, milyen élmény volt számára az esküvő. Egyébként magát a fátylat és a ruhát a Windsori kastélyban októberben meg is lehet majd nézni. Szóval ha éppen arra jársz, semmiképp ne hagyd ki!

Címkék: esküvő fátyol hercegné királyi család meghan markle menyasszony menyasszonyi ruha ruha virágok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség