2018.09.21.@ 13.09

6 biztos jel, hogy önző pasival bújsz ágyba

Úgy érzed, hogy a pasiddal nem teljesen klappoltok össze az ágyban? Derítsd ki, hogy csak azért mert csak magára gondol, vagy valami más az oka, amit egy beszélgetéssel is megoldhattok!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 biztos jel, hogy önző pasival bújsz ágyba

Úgy érzed, hogy a pasiddal nem teljesen klappoltok össze az ágyban? Derítsd ki, hogy csak azért mert csak magára gondol, vagy valami más az oka, amit egy beszélgetéssel is megoldhattok!

Nem lehet mindenki jó az ágyban, hiszen lehetetlen mindenben tökéletesnek lenni. Az viszont nagyon fontos, hogy mindig kihozd magadból a maximumot – akármit is csinálsz! Viszont sajnos akadnak olyanok, akik nem igazán próbálkoznak. Íme 9 csalhatatlan jele annak, hogy egy önző sráccal bújsz ágyba.

Játsszunk egy kicsit

Az előjáték náluk egyáltalán nem játszik (akármint is jelentsen számodra a fogalom…) Abszolút nem foglalkoznak azzal, hogy hangulatba hozzanak. Talán egy kis smárolás még szóba jöhet, aztán máris a lényegre térnek. Pedig nem véletlenül létezik az előjáték, ugye?

Nyelv stop

Sosem kényeztetnek odalent. Senkinek nem szabadna olyat tennie, ami kellemetlen számára, viszont ha a pasid állandóan nyaggat téged az orál szex miatt, de viszonozni nem akarja, az nagyon ciki.

Pozíció mániás

Csak a saját pozícióikat erőltetik. Megvannak a kedvenceik és azt akarják, hogy te is azt szeresd, amit ők akarnak. Az ilyen pasikat az sem érdekli, ha elmondtad, hogy számodra ez nem működik és nem érzed magad jól benne.

Gyors tüzelés

Elképesztő gyorsan végeznek. Úgy állnak a szexhez, mint egy 100 méteres sprinthez. Néhány lökés és vége, neked pedig semmit sem jelentett. És persze ha ő végzett,  akkor annyi. Ne is reméld, hogy érdekli őket, veled mi van és hogy neked is jó legyen.  Azonnal felöltöznek, vagy már alszanak is.

A kis megmondó

Ezek a pasik egy csomó kéretlen véleménnyel és visszajelzéssel traktálnak téged. Mindenképpen tájékoztatni akarnak arról, hogy mit csinálhatnál másképp. Sőt, borotválkozz, vagy szőkíts, mert ők ezt szeretik!

“Én ezt akarom!”

Akkor is erőltetik a szexet, ha nincs kedved hozzá. Ahelyett, hogy együttérzést tanúsítanának, ha kimerülten, vagy fáradtan esel haza a munkából, inkább éreztetik veled, hogy megbuktál a kapcsolatban, mert nem próbálkozol jobban hangulatba kerülni. Ami – nem meglepő módon – még jobban megnehezíti számodra a dolgot. Ne is remélj tőlük megértést, az érzéseid másodlagosak!

Címkék: önző pasi öznő párkapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?