2018.09.21.@ 17.09

Aggódnak a fanok Justin Bieber egészségéért

A sztárról készült egy néhány másodperces videó, ami teljesen kikészítette a rajongóit. Sokan úgy gondolják, nagy a baj! Szerinted is?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Aggódnak a fanok Justin Bieber egészségéért

Elképesztően para videó készült a napokban Justin Bieberről Manhattenben. Az énekes összefutott az utcán pár rajongójával, akik mindenáron szerettek volna néhány közös fotót. Oké, ezzel eddig nincs semmi gond, de a sztár a felvételeken nagyon furán viselkedik.

Olyan, mintha nem egészen tudná kontrollálni se a nevetését, se a mozgását. Amikor egy lány odamegy, hogy megölelje, elkezdi simogatni a hátát, amiből a végére erőszakos dörzsölés lesz. Egyáltalán nem tűnik már kedves gesztusnak… A 18 másodperces videó utolsó pillanataiban pedig az látszik, hogy rángatózik a keze.

A fanok ezt látva nagyon elkezdtek érte aggódni, attól tartanak, hogy Justin valamilyen drogot fogyasztott és talán rá is ivott. A másik teória szerint csak ennyire rosszul viseli a rajongói közelségét. 2016-ban ugyanis már beszélt róla, hogy nagyon nem bírja az ilyen találkozásokat, szorong miattuk és depressziósnak érzi magát tőlük. Állítása szerint a lelkiállapotán végül az segített, hogy rátalált Istenre.

„Ez az egyik legrosszabb dolog, amit ebben a hónapban láttam. Bár soha ne néztem volna meg…” – írta valaki a Twitteren a videó alá.

„Ó, szegény Justin Bieber! Remélem, megkapja a segítséget, amire láthatóan szüksége van!” – tette hozzá valaki más.

Igazából egyik eshetőség rosszabb, mint a másik, de remélhetőleg tényleg kap majd segítséget valakitől, ha valóban szüksége van rá. Egyébként fura, hogy ilyen rossz állapotban van, hiszen éppen az esküvőjét tervezi szerelmével, Hailey Baldwinnal, akivel állítólag boldogabb, mint valaha. Nemrég még a házasságkötéshez szükséges papírokat is elintézték egy hivatalban, gyakorlatilag bármikor bejelenthetik, hogy férj és feleség lettek.

Címkék: hailey baldwin Justin Bieber külföldi sztárok videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség