Cuki dolgot tett Harry Meghan jótékonysági ebédjén

A herceg azt hitte, senki nem látja, de csúnyán lebukott. Nagyon vicces, hogy reagált a helyzetre! Olvasd el a sztorit!

Cuki dolgot tett Harry Meghan jótékonysági ebédjén

Nagyon úgy tűnik, hogy Meghan hercegné kezd belejönni a royal életbe, egyre magabiztosabb a nyilvános eseményeken, most pedig elindította első önálló projektjét a királyi család tagjaként. A napokban a Kensington-palotán keresztül bejelentette, kiadott egy szakácskönyvet.

A Together: Our Community Cookbook (Együtt: A közösségünk szakácskönyve) 50 olyan receptet tartalmaz, amik valamilyen módon kötődnek azokhoz a nőkhöz, akik elvesztették valakijüket a Grenfell Tower tragédiában. (2017-ben a 24 emeletes épület kigyulladt, a tűzben 71 ember veszítette életét.)

Ezek a nők azt vallják, a közös főzések segítettek enyhíteni a gyászukat, ezért az ilyen alkalmaknak még nevet is adtak: Hubb Community Kitchen. Azért ezt választották, mert arabul a „hubb” szeretetet jelent.

A könyvnek a napokban volt a bemutatója, az eseményen Meghan hercegné, Harry herceg, sőt, Doria Ragland, Meg anyukája is részt vett.

„Az ételnek ereje van, nem csak egy adag a tányéron, hiszen történet van mögötte. És, amikor megismered a recept sztoriját, megismered az embert mögötte. És ez az, ami miatt ma itt vagyunk és beszélgetünk. Hogy ünnepeljük azt, ami összeköt minket, ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, ami megoszt. Ezért hiszek abban, amit a Together üzen!” – mondta beszédében Meghan, akinek mindenki itta a szavait.

Mivel szakácskönyvről van szó, ételkóstolás is volt, amit Harry sem akart kihagyni. Szemtanúk szerint nagyon éhes lehetett, mert azt sem várta meg, hogy leüljenek az asztalokhoz. Már korábban elcsent egy-két falatot. Persze azt hitte, senki nem látja, amikor viszont lebukott, hihetetlenül cukin reagált. Elkezdett vigyorogni, majd viccesen elsomfordált, mintha semmi nem történt volna.

Még több

Szépség