2018.09.21.@ 06.09

Extra cuki, hogy fogadja a palota látogatóit Charlotte hercegnő

Az egyik ott dolgozó kotyogta ki, milyen imádnivalóan viselkedik a kislány, amikor a szüleihez vendégek érkeznek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Extra cuki, hogy fogadja a palota látogatóit Charlotte hercegnő

Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné egyetlen kislánya, Charlotte hercegnő még csak 3 éves, már most úgy viselkedik, mint egy királynő. Emiatt sokan mondják, hogy nem a szüleire, de nem is a nagyszüleire hasonlít, hanem a dédnagymamájára, Erzsébet királynőre. Vilmos például gyakran emlegeti mosolyogva, hogy lánya sokkal makacsabb és merészebb, mint György herceg. Éppen ezért azt reméli, ha nagyobbak lesznek, jól jön, hogy a fia az idősebb, így talán meg tudja majd óvni a húgát a butaságoktól és rossz döntésektől. Lényeg a lényeg, a kis hercegnő igazi egyéniség!

Így köszönti Charlotte a látogatókat

A palota egyik alkalmazottja most például elmesélte a brit lapoknak, hogy az sem semmi, ahogy a kislány azokat üdvözli, akik látogatóba jönnek a szüleihez a Kensington-palotába.

„Mindig oda szokott jönni a vendégekhez és megkérdezi, hogy óhajtanak-e teát vagy kávét. Ha nem, édességgel kínálja meg őket. Ennivalóan édes, mindenki imádja!” – áradozott az informátor, majd hozzátette, a kislány rendkívül energikus, egyértelműen ő a legkarakteresebb a gyerekek közül.

Igaza lehet, hiszen Charlotte a nyilvános eseményeken is teljesen másképp viselkedik, mint a nagytesója. Míg György herceg igyekszik nem tudomást venni a tömegről és a sok fotósról, a hercegnő láthatóan élvezi a figyelmet, mosolyog, integet, néha még beszél is az emberekhez. Tüneményes kiscsaj, az biztos!

Címkék: charlotte hercegnő györgy herceg Katalin hercegné királyi család vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség