2018.09.21.@ 15.09

Filmek, amik feldobják a péntek estédet

Bulizni nincs kedved, de szeretnél egy jó estét? Csekkold milyen filmek mennek ma este, aztán hívd át barátaidat egy közös mozizásra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Filmek, amik feldobják a péntek estédet

Utódomra ütök, TV2, 23:00

Gregnek még tíz év után se sikerült teljesen elnyernie apósa tiszteletét, ráadásul most már apai gondok is rászakadnak. A gyerekek suliigazgatóját meg kell puhítania, miközben a házukat renováló kivitelező átveri őt. És ha ez még nem lenne elég, egy gyógyszergyártó cég területi képviselője is rámozdul, ami nagyon kellemetlen helyzeteket szül. Van probléma bőven, Greg pedig természetesen elkövet néhány bakit. Kiderül ezúttal hogyan boldogul a feladatokkal.

A film ugyan csak késő este kezdődik, de ez pont lehetőséget ad rá, hogy maratont tartsatok a szériából, ugyanis ez a harmadik rész. Vegyétek ki a másik kettőt, és kezdődhet a progi!

Egy boltkóros naplója, Viasat 3, 21:00

Rebecca költséges szenvedélybetegségtől szenved, vásárlási mániája van, folyton kényszert érez, hogy vegyen valamit. Még a pénzügyi csőd sem riasztja vissza, gyorsan munkát vált és folytatja addigi életstílusát. Aztán megismer valakit, aki megdobogtatja a szívét, ám a férfi semmit sem tud Rebecca szenvedélyéről. Lehet jobb is így, mert bizony ez a betegség egy kapcsolatban a pasit is érinti. Hogyan oldja meg a helyzetet a függőségtől szenvedő lány, az kiderül este 9kor!

Fantasztikus négyes, SuperTV2, 21:00

Ha egy kis akcióra vágysz péntek este, akkor nézd meg kedvenc színésznőd, Jessica Alba izgalmas filmjét! Főhőseink űrexpedícióra indulnak annak érdekében, hogy megfejtsék az ember genetikai kódját. Természetesen hiba csúszik a számításokba és mindenféle bonyodalmakba ütköznek a főszereplők. Például egy sugárzás megváltoztatja a DNS-üket, ami igen nagy problémát okoz! Derítsd ki te is, túléli-e a küldetést a legénység!

Kertvárosi kommandó, SzuperTV2, 23:10

Négy kertvárosi fickó nagyon szeretne egy kis pasis szabadidőt a családjuktól távol, ezért kitalálják, hogy polgárőrséget alakítanak. Persze ez csak a fedősztori, hogy el tudjanak szakadni némi szórakozásra. Legalábbis ők azt hitték nagyon jó kibúvót találtak, ám amikor késő este az utcán sétálgatnak, gyanús ügyletekbe keverednek, amikre egyikük sem számított! Végül tényleg polgárőrök lesznek?

Címkék: barátok filmajánló filmezés péntek este

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség