2018.09.21.@ 07.09

Ilyen egy sokkal idősebb sráccal járni

Négy csaj név nélkül merte csak bevállalni, hogy elárul egy-egy meredek sztorit. Milyen velük a szex? Mit szólt a család? Most minden kiderül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen egy sokkal idősebb sráccal járni

A szülő kemény dió

„Boldogabb vagyok, mint valaha. A pasim és közöttem 21 év a korkülönbség. Gimi után egyetemre mentem, most pedig van egy biztos tanári állásom. Be kell valljam, azért amikor összeköltöztünk, eleinte szellemként léteztem mellette: túl elfoglalt volt a munkájával, ordítozott a telefonba. De mostanra minden megváltozott! Amikor együtt vagyunk, felveszi a telóját és csak ennyit mond: egy nagyon fontos emberrel vagyok most. Nem vagyok már egy elveszett lány, aki más életében keresi a helyét. Amit viszont be kell vallanom, hogy az egyik barátom nehezen tette túl magát a dolgon. Megszakította velem a kapcsolatot, arról nem is beszélve, hogy a szüleim kitagadtak. Már nem beszélek velük.”

Nem a szex körül forog minden

„Köztünk 12 év a korkülönbség. Minden olyan, mint bármilyen más párkapcsolat esetében azt leszámítva, hogy kevésbé rámenős, mint a fiatalabb pasik. És sokkal szexibb is! Meglepő, de nem szoktak ránk furcsán nézni az emberek. Sőt, néha még ’cuki párosként’ is emlegetnek. Anya nem annyira volt oda az egész kapcsolattól. Amikor megtudta, éppen az érettségim után – azonnal elköltöztem a pasival az ország másik felébe. De azért próbál hozzá kedves lenni.”

Pici gond nem gond

„A pasim 30 évvel idősebb nálam, és 9 éve vagyunk együtt. Bármit csinálhatok, amit akarok: akkor találkozok a barátaimmal, amikor akarok, bulizhatok velük. Igazán nem érdekli. Ami a legjobb, hogy nem vitatkozunk kis semmiségeken. Ha valami van, leülünk és felnőttek módjára megbeszéljük. Azt érzem, hogy partnerek vagyunk, nem akar felettem uralkodni.”

A bölcsesség a korral jár

„Egy 11 évvel idősebb pasival randizgattam. Állandóan lenézett a korom miatt. Olyan értelemben, hogy ő az idősebb és bölcsebb, és hogy majd ha elérem azt a kort, én is megértem majd, hogy miről is van szó. Teljesen irányítani és manipulálni akart ezekkel a megnyilvánulásaival. Emiatt az egész nem is tartott sokáig, mert az ilyesmit egy pasiért sem vállalom be!”

Címkék: durva sztorik idősebb pasi megtörtént sztori párkapcsolat randi sztorik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség