2018.09.22.@ 06.09

6 jel, hogy vonzóbb vagy, mint hiszed

Ha te is az a típusú csaj vagy, aki gyakran megkérdőjelezi a külsejét és sokszor nem vagy biztos a vonzerődben, íme néhány szitu, ami pontosan az ellenkezőjét szeretné közölni veled, csak talán nem veszed észre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 jel, hogy vonzóbb vagy, mint hiszed

Nem kapsz felesleges bókokat

Emlékszel olyan helyzetekre, amikor maximálisan magabiztos voltál, gyönyörűnek és sugárzónak érezted magad, mégsem kaptál egyetlen bókot sem? Ez valószínűleg azért történt így, mert a másik fél is érezte, hogy tisztában vagy az értékeiddel és nem érezte szükségét annak, hogy erre emlékeztessen.

Idegenek akarnak szemezni veled

Ha eddig csak legyintettél rá, amikor a buszon, a metrón vagy az utcán hosszan rád tapadt egy-egy pillantás, most jobb, ha figyelsz rá, amikor kicsit jobban szenvedsz az önbizalomhiánytól. Ugyanis a hosszan bámulás és ezen belül is a szemkontaktus keresése azt jelenti, hogy a másik fél vonzónak talál. Ha elutasítod a kontaktust és nem nézel rá a pasira, de ő tovább figyel, akkor még egyértelműbb a dolog.

Felhúzott szemöldökök

Tudtad, hogy a szemöldök felhúzása általában automatikusan és öntudatlanul történik, amikor vonzó embert látunk? Állítólag a tudatalatti idézi elő ezt a mozgást: megpróbálja kinyitni a szemeket, hogy észrevegyenek valamit, ami felhívta a figyelmet.

Kacsaszáj

Egy másik, amit az emberek tudattalanul csinálnak, amikor vonzó emmbert látnak, az a kacsaszáj. Persze itt most ne a fotókon gyakran előforduló ajakformázásra gondolj. Ez inkább olyan, mint amikor csókolózni készülsz és kicsit jobban biggyeszted az ajkad. Ha ez a mozdulat egy másodperc erejéig megjelenik a pasin, aki szemben áll veled, tuti, hogy bejössz neki! Csak nehogy véletlenül még meg is nyalja a száját!

Nincs köztetek távolság

Amikor valaki szeretne közelebb kerülni hozzád, mert vonzónak talál, akkor egy beszélgetés alkalmával valószínűleg nem méternyi távolságokból szeretne beszélni hozzád. Sőt, minél inkább a közeledben szeretne lenni, hogy jól láthassa az arcod minden rezdülését és megadja az esélyt annak, hogy valahogy hozzád érhessen. Vagyis sokszor, amikor úgy érzed, hogy a beszélgetőpartnered belép az intim zónádba, az azért van, mert tényleg szeretne is.

Meglepődnek, hogy vannak problémáid

Ha az emberek körülötted nagyon meglepődnek, amikor arról beszélsz,hogy milyen alacsony az önbizalmad vagy milyen komplexusoktól szenvedsz, akkor nyilvánvaló, hogy amikről beszélsz, csak a képzeleted szüleményei. Ők pont, hogy magabiztosnak és vonzónak látnak és miért ne hinnéd el nekik?

Címkék: önbizalom szerelem szexiség tanácsok tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség