2018.09.22.@ 07.09

Bizarr, de menő találmányok, amiket te is hazavinnél

Mit szólnál egy hűtőhöz, ami gombnyomásra odagurul az ágyadhoz? És egy tükörhöz, ami jelzi, hogy mennyire vagy jó formában? Mutatunk néhány nagyon szuper cuccot, amiért te is odaleszel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bizarr, de menő találmányok, amiket te is hazavinnél

Ha megrendeznék a fura találmányok versenyét, a japánok minden bizonnyal toplistás helyen végeznének. A következő bizarr, de nagyon is menő holmik közül te melyiket vinnéd legszívesebben haza?

Tükröm, tükröm

Mit látsz, ha reggel belenézel a tükörbe? Ragyog a bőröd, mert jót aludtál, vagy kissé karikás a szemed, ezért egy árnyalatnyival több korrektort teszel a problémás részekre? Nos, ez a találmány nemcsak a külsődet mutatja, de a bőröd árnyalata, az apróbb pöttyöcskék és ráncok alapján azt is kielemzi, hogy milyen az egészségügyi állapotod.

Szeresd az esőt!

Ha megóvnád a frizkód tartását, de ki nem állhatod az ernyőt, mert mindig belekap a szél, hiába kapaszkodsz bele teljes erőből, akkor ez a cucc tuti, hogy megdobogtatja a szíved. A japánok – mivel náluk igen gyakran esik és fúj a szél – rájöttek, hogy sokkal praktikusabb lenne egy olyan ernyő, amit nem kell állandóan fogni. Így született ez a találmány, amit egy pánttal kell a fejre erősíteni, így sokkal kényelmesebben átvészelhetők a viharos napok.

A legokosabb szemüveg

Ennek a találmánynak hála nem kell állandóan elővenned és csekkolnod a telódat, mert ha felveszed, akkor folyamatosan küldi az értesítéseket, ha üzit kapsz, vagy ha a naptáradban éppen egy esemény időpontja közeleg. Azt is beállíthatod rajta, hogy a különféle helyekről, személyektől érkező üzik milyen színnel jelenjenek meg.

Betanított hűtő

Nekünk ez az egyik személyes kedvencünk! Képzeld csak el azt a szitut, amikor kicsit kialvatlanul ébredsz, és minden vágyad egy fincsi joghurt vagy egy nagy pohár tej, de annyira lusta vagy, hogy még a konyhába sincs erőd kimászni… Nos, ekkor jön a képbe ez a találmány, ami nem más, mint egy távirányított hűtőszekrény. Megnyomsz egy gombot, csendben odagurul az ágyad mellé, és kinyílik. Extra jó tulajdonsága, hogy még azt is megmondja, van-e joghurt benne!

Kávészerelmeseknek

Toplistás helyen szerepel a bizarr, de nagyon menő találmányok listáján ez a bögre is, ami magától megkeveri a kávét! Nem kell mást tenned, mint a megfelelő adag kávét, tejes és cukrot beleöntened, pár másodpercig tartanod, és már kész is a kedvenc lattéd!

Címkék: bizarr érdekes találmányok vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség